weddenbonus nieuws

AZ via de kwalificatie wel naar de Champions League?

Na een lang gevecht achter de schermen moet AZ nu op het gras laten zien dat ze een plek in de Champions League verdienen. De eerste horde heet Victoria Plzen, winnen de Alkmaarders?

 

De selectie van AZ vrijwel onveranderd

Op een haar na was AZ Alkmaar als eerste geeindigd in de Eredivisie. Het doelsaldo van Ajax, die andere club uit Noord Holland was net iets beter dan dat van AZ. Ondanks dat AZ beide onderlinge wedstrijden sterker was dan de Amsterdammers moest de ploeg van Arne Slot genoegen nemen met de tweede plek in de Eredivisie.

 

De oefenreeks voor aanvang van de eerste kwalificatiewedstrijd was niet om over naar huis te schrijven. Van de vijf gespeelde wedstrijden gingen er vier verloren. Toch zal de oefenmeester in zijn handen knijpen als hij ziet hoe zijn selectie ervoor staat. Het koningstrio Stengs, Boadu en Idrissi is nog steeds intact en daar werd toch het meeste voor gevreesd in Alkmaar. Met de vertrouwde aanvalslinie zoals vorig seizoen kan AZ dus goede zaken doen tegen Plzen en zich zo plaatsen voor de derde kwalificatieronde.

 

De verliezer van deze wedstrijd zal afzakken richting de Europe League. In tegenstelling tot andere jaren zal de kwalificatie plaatsvinden over slechts een wedstrijd. Het is dus alles of niets voor AZ. Voordat we bij de bookmakers Nederland kijken naar de odds bij deze match, bespreken we eerst Victoria Plzen. Bij deze kwalificatiewedstrijd hebben we bovendien ook nog eens een mooie bookmakers bonus gevonden die we iets verderop bespreken

 

Wat weten we van Vikctoria Plzen?

Plzen begon afgelopen weekend in de Tsjechische competite gelijk met een 3-1 overwinning tegen Opava. Het team is bezig aan een imposante reeks van zes overwinningen op rij. Ze zijn zelfs al ongeslagen in acht wedstrijden. Voor de laatste nederlaag moeten we ver terug in het vorige seizoen waarin Viktoria op de 2e plaats eindigde, negen punten achter de kampioenen van Slavia Praag. Bij de Tsjechische ploeg komt AZ ook nog eens een oude bekende tegen. Ondrej Mihálik wist in Alkmaar geen potten te breken en werd verhuurd aan Plzen, afgelopen juni werd zijn koopoptie gelicht. Laten we snel de noteringen en de bonus bij deze wedstrijd erbij pakken. Welk van de twee teams is favoriet?

 

wedden op az tegen plzen kwalificatie Cl (1)

©Interwetten

 

De odds en bonus bij AZ-Victoria Plzen

Ondanks de matige reeks in de voorbereiding op dit seizoen is het toch AZ dat favoriet is tegen Plzen. We zien bij Interwetten dat de odds voor winst van AZ op 1.95 staan. Als je inzet op een nederlaag van de Alkmaarders dan krijg je hier 3.70 voor. Omdat er slechts een kwalificatiewedstrijd wordt gespeeld, wordt het verlengen en eventueel strafschoppen bij een gelijkspel. Als je hierop wilt wedden dan wordt een juiste voorspelling beloond met 3,35.

 

Inzetten op deze wedstrijd doe je nu met een aantrekkelijke Interwetten bonus. Deze bonus geeft je recht op een 100 Euro extra die je in vijf keer in 14 dagen dient vrij te spelen. Een groot voordeel van deze bonus is dat je 20% vrijspeelt voor elke keer dat je hem rondspeelt. Zo kun je dus al vrij snel over (een gedeelte van) je bonus bedrag beschikken. Via de knop kom je direct uit bij Interwetten.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de Champions League finale tussen PSG en Bayern München
volgend artikel
Niet 1001 nachten maar nu tot 1001% extra winst bij Meridianbet