ladbrokes nieuws

AZ speelt thuis tegen PSV op zaterdag en hier vind je de beste odds

Koploper PSV komt op bezoek in het AFAS stadion terwijl AZ dringend punten nodig heeft. Hebben de Alkmaarders iets in te brengen tegen de nummer 1 van de Eredivisie?

AZ staat op de elfde plek met een wedstrijd minder

De ploeg uit Alkmaar heeft een wedstrijd minder gespeeld dan andere teams en daardoor is de elfde plek nogal wat geflatteerd. Toch komt het erop neer dat AZ van de twee wedstrijden, er een verloren heeft en een heeft gewonnen. Met drie punten is het gat met de koploper nu al zes punten. AZ dat uitgeschakeld is in Europa zal zich dit seizoen alleen focussen op de beker en de Eredivisie. De misstap op de eerste speeldag tegen RKC was daarom gelijk een dure.  

Alkmaar Zaanstreek moet het doen zonder Owen Wijndal die geblesseerd is, maar zag deze zomer natuurlijk een vracht aan spelers vertrekken. Zo spelen Myron Boadu, Calvin Stengs, Teun Koopmeiners inmiddels in het buitenland. De selectie is aangevuld met andere spelers maar zal met name op de jeugd rekenen. Het is dan ook de vraag of de nieuwe aankopen en de jeugdige spelers de vertrokken AZ sterren kunnen opvangen. De betting sites zullen alvast een antwoord kunnen geven, maar de wedstrijd tegen PSV zal toch de vuurdoop worden.

PSV koploper met twee punten voorsprong op Ajax en FC Utrecht

Hoewel er aanvankelijk wat twijfels waren over de PSV trainer Roger Schmid, lijkt het eindelijk te gaan lopen. PSV staat op de eerste plek en speelt donderdag in de groepsfase van de Europa League tegen Real Sociedad. Natuurlijk was de Champions League mooier geweest, maar Benfica was over twee wedstrijden te sterk.Voor PSV staat er een cruciale week op het programma, binnen tien dagen wordt er achtereenvolgens gespeeld tegen AZ, Sociedad en Feyenoord. Hierbij kunnen de Eindhovenaren dus een geweldige stap zetten of flink wat plaatsen inleveren. 

PSV mist in ieder geval Cody Gakpo, Richard Ledezma, Davy Propper, Maxim Delanghe en Maximiliano Romero. Toch zou de ploeg genoeg kwaliteit moeten hebben om deze drie wedstrijden door te moeten komen met een goed resultaat. Geven de beste bookmakers de favorietenrol automatisch aan PSV? Je ziet het hieronder als we de odds van Ladbrokes erbij pakken.

Hoge odds bij AZ - PSV op zaterdag 10-09-2021
© Ladbrokes

De beste odds bij AZ – PSV

Een ronde langs de bookmakers leert ons niet alleen dat Ladbrokes de bookmaker met de beste odds is, maar ook dat PSV favoriet is. Toch kun je je inzet verdubbelen als je wedt op PSV want de odds staan op 2.0.  Voor AZ krijg je 3.20. Een gelijkspel staat op 3,80. Het zijn geweldige odds die passen bij een schitterende wedstrijd zoals AZ – PSV. Meld je gelijk aan om van deze top odds te profiteren en meld je gelijk aan bij deze bookmaker.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Kan België in eigen huis Tsjechië verslaan?
volgend artikel
Anderlecht - Mechelen met de beste odds