weddenbonus nieuws

AZ – PSV en Ajax – Utrecht: Wie wint de titel in de Eredivisie?

Ook in Nederland gaat de competitie in de finale fase. Wij wachten op de ontknoping van de titelstrijd in de Eredivisie. PSV of Ajax – wie gaat met de titel lopen? AZ – PSV en Ajax – Utrecht geven ons daarop waarschijnlijk een antwoord. Op dit moment liggen beide ploegen met 80 punten aan de leiding. Enkel het doelpuntensaldo is in het voordeel van Ajax. Qua vorm doen beide ploegen het goed, Ajax met 15 op 15 en PSV met 13 op 15. Bij Bet777 vind je voor beide wedstrijden meer dan 120 verschillende selecties. En op dit moment ook een welkomstbonus tot € 150 alsook een exclusief aanbod als gratis weddenschap. Wij kijken dus even naar de odds voor deze wedstrijden.
 

Zondag namiddag wed je op AZ - PSV en Ajax - Utrecht bij Bet777!
© Bet90

 
Op papier is AZ de sterkere tegenstander. Met thuisvoordeel ligt de winstquotering op dit moment bij 3.90. PSV heeft dan weer een quotering van 1.80 voor winst. Een gelijkspel in deze wedstrijd levert je zelfs 4.00 keer je inzet op. Ajax heeft tegen Utrecht dan weer thuisvoordeel. Op dit moment ontvang je een notering van 1.17 indien de leider van de Eredivisie wint. Utrecht is dan weer de duidelijke outsider met odds van 13.50. Voor een gelijkspel ontvang je 7.00 keer je inzet. Daarmee is Bet777 een van de bookmakers voetbal met de meest interessante quoteringen. Maar ook het welkomstaanbod van de bookmaker is attractief!
 

Tot € 150 voor je storting: Bet777 bonus van 50%

Heb je nog geen account bij deze bookmaker? Voor je eerste storting naar je Bet777 account wachten er tot 50% tot € 150 op je. En je bent maar enkele stappen verwijderd van deze bonus. Klik op de link beneden, om naar de website van de aanbieder te gaan. Boven in het menu aan de rechterkant maak je nu een account aan. Is je account klaar? Dan heb je de keuze uit bijvoorbeeld PayPal, Bancontact/Mister Cash, Skrill of Neteller voor je eerste storting. Daarbij moet je minstens € 10 storten. Je Bet777 bonus moet dan nog worden vrijgespeeld. Speel het bedrag 4 keer tegen een quotering van 2.00 of meer. Tijdelijk is er ook een exclusieve gratis weddenschap voor je registratie.
 

De stappen naar ons exclusief aanbod:

  • Bij je registratie gebruik je de bonuscode ‘Topfree’
  • Ontvang na 1 maand een gratis weddenschap van € 10
  • Daarnaast wachten er elke maand nog € 5 als free bet

Bet777 hoort zeker tot de beste bet sites, ook omwille van dit exclusief aanbod. De € 5 gratis weddenschap ontvang je levenslang. Enige conditie – je moet elke maand minstens € 50 inzetten. Er wachten dus op dit moment € 150 welkomstbonus, € 10 free bet en € 5 maandelijkse gratis weddenschap op je. Wat een fantastisch aanbod! Maak dus nu je account aan, gebruik de bonuscode en pak dan welkomstbonus en gratis weddenschappen. Wed nu op AZ – PSV en Ajax – Utrecht en de titelstrijd in de Eredivisie!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Fiorentina - AC Milan: Gaan de Rossoneri toch naar de Champions League?
volgend artikel
Eredivisie PSV - Heracles en De Graafschap - Ajax: Wie pakt de titel?