weddenbonus nieuws

AZ in de Europa League thuis tegen LASK

Na twee nederlagen op rij in de Eredivisie is AZ uit op eerherstel. Kan AZ de eerste wedstrijd tegen LASK winnen? We kijken naar de odds en pakken er gelijk een mooie bonus bij!

Hoe ver kan AZ in de Europa League komen?

De coach van de Alkmaarse ploeg Arne Slot weet voor de wedstrijd tegen LASK al dat hij niet kan beschikken over Albert Gudmondsson, Pantis Chatzidiakos, Stijn Wuytens en Ron Vlaar. Het zal dus even puzzelen worden om met de beste opstelling te spelen. AZ zal vol voor de winst spelen thuis maar moet toch ook LASK niet onderschatten. De Oostenrijkers werden in de poule met PSV zeer verrassend eerste boven Sporting.Bovendien staat LASK ook bovenaan in de eigen competitie. Afgezien van de laatste twee nederlagen deed AZ het zeer behoorlijk in de Eredivisie. In 22 wedstrijden werden er 46 punten goals gescoord en kreeg het er slechts 17 tegen. Ook in de Europa League scoorde AZ er al 15. Kan AZ in de thuiswedstrijd tegen LASK opnieuw scoren en de drie punten pakken? Van de bet sites hebben we Bet90 uitgekozen om ons van de odds te voorzien. We bespreken eerst nog wat uitgebreider de resultaten van LASK voordat we de odds van de beste bookmakers erbij pakken.

Het wonderseizoen van LASK

Een aantal jaar geleden speelde LASK Linze nog in de regionale divisie van Oostenrijk. Nu staat LASK, na de 2-3 overwinning op Salzburg, op de eerste plek. Ook sloot het een sterke Europa League groepsfase af waarbij het dus eindigde op de eerste plek boven Sporting, PSV en Rosenborg. Voor een club met een zeer tumultueuze geschiedenis staat het er momenteel geweldig voor. In rap tempo is LASK onderweg om één van de grootste clubs van Oostenrijk te worden. LASK staat bekend vanwege het vechtvoetbal dat ze spelen. 90 minuten lang lijkt de ploeg niet te stoppen en zit er geen rem op. Tegen AZ zal het dan ook een letterlijke krachtmeting worden tussen beide clubs, We gaan kijken bij de bookmakers wat zij verwachten van deze wedstrijd,. Maakt LASK in Alkmaar een kans?

 

de odds voor az tegen LASK
© Bet90

 

De odds en bonus bij deze wedstrijd

Bij Bet90 zien we dat AZ de favoriet is voor deze eerste spannende Europa League wedstrijd. Ondanks het vormverlies van AZ na de winterstop lijken de bookmakers AZ toch te verwachten dat AZ de wedstrijd tegen LASK zal gaan winnen. Toch wordt een overwinning van de Oostenrijkers ook niet uitgesloten. Voor een overwinning van de Oostenrijkers krijg je 2.95. Als beide teams in Alkmaar niet verder komen dan een gelijkspel krijg je hier 3.40 voor. We kondigden het al aan maar er staat ook een goede bonus voor je klaar.

De Bet90 bonus is tot  €100 extra bovenop je storting als je de bonus code SWP100 gebruikt. Deze bonus houdt in dat je 50% bovenop je storting krijgt! Als je dus  € 200 stort, krijg je € 100 extra! Om de bonus vrij te spelen speel je de bonus en je storting vijf keer rond op odds hoger dan 1.80. Via de link kom je direct bij Bet90 uit.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Tottenham - Leipzig: Champions League wedden
volgend artikel
Inzetten met de beste odds op Napoli thuis tegen Barcelona!