weddenbonus nieuws

Eredivisie voetbalwedden: AZ- Heerenveen

Arne Slot en zijn team ontvangen Heerenveen op zaterdag. De Alkmaarders nemen het in hun tijdelijk onderkomen in Den Haag op tegen de nummer acht van de Eredivisie.

 

Voorgaande wedstrijden vol spektakel!

 

De wedstrijden tussen beide provincieclubs gaan vaak gelijk op en er wordt eigenlijk altijd flink gescoord. Zowel in Alkmaar als in Friesland hebben de teams weinig moeite het net te vinden. AZ wint de laatste jaren net wat vaker dan Heerenveen. De vorige ontmoeting op 27 januari van dit jaar won AZ met 2-0 terwijl de vorige thuiswedstrijd van AZ tegen Heerenveen met 2-3 werd gewonnen door Heerenveen. In de laatste tien edities van deze wedstrijd werd er maar liefst 31 gescoord. Of de betting sites Nederland opnieuw uit gaan van een doelpuntrijke match, gaan we zo zien als we de odds bespreken.

 

Zowel Heerenveen als AZ beschikken over een volledig fitte selectie

 

Het is altijd even afwachten hoe de internationals van alle teams terugkomen na een interlandweek. Van AZ en Heerenveen zien we geen spelers terug in Oranje maar wel in andere landen. Vooralsnog lijkt iedereen wedstrijdfit. Ook zijn er geen schorsingen die de opstelling kunnen beïnvloeden. De wedstrijd wordt opnieuw in het stadion van ADO Den Haag gespeeld omdat het stadion van AZ uiteraard nog niet speelklaar is nadat het dak instortte deze zomer.

 

De stand in de Eredivisie

 

Heerenveen staat met 13 punten uit 9 wedstrijden op plek 8. Het deelt die plaats met Feyenoord en Willem 2. FV Twente staat op de 11e plaats met slechts een punt minder. Boven Heerenveen vinden we Heracles en FC Utrecht met een punt meet op respectievelijk plek 7 en 6. Sparta, de nummer 5 van de Eredivisie staat op 15 punten. Als Heerenveen punten weet te pakken in Alkmaar en de andere teams laten punten liggen dan zet het dus de weg naar bovenin. AZ zal zich echter niet makkelijk gewonnen geven. De nummer drie van de Eredivisie heeft nog niet verloren dit seizoen en lijkt dat voorlopig ook niet van plan. Het staat slechts drie puntjes achter koplopers PSV en Ajax en weten dat die ploeg toch ook punten zullen verspelen. We zullen eens zien wat de odds zijn voor dit mooie Eredivisie affiche en bespreken ook de weddenbonus.

 az heerenveen wedden odds
© Interwetten

 

De odds voor AZ- Heerenveen met bonus

 

De voorspellingen van de bookmakers zijn duidelijk voor deze wedstrijd. We kijken naar de odds en Interwetten bonus. Alkmaar is de favoriet voor deze wedstrijd met 1.57 voor een overwinning, Heerenveen dat het normaal toch wel goed doet tegen AZ kom op 5.10 voor winst en een gelijkspel krijgt ook hoge odds. Je ziet 4.10 terug voor je inzet als je kiest voor een gelijkspel. Inzetten op 1-0 of 2-0 voor AZ geeft 8.50 terwijl 2-1, wat de meest voorkomende uitslag is, op 7,50 staat. Deze odds vind je terug bij Interwetten waar ook die lekkere bonus voor je klaar staat.

Bij Interwetten krijg je namelijk 100% welkomstbonus tot €100. Je vindt hier momenteel de beste voorwaarden op deze bonus omdat je het bonusbedrag ook met meerdere stortingen kunt behalen en ook in vijf stappen kan laten uitkeren. Je dient minimaal €10 te storten en in te zetten op odds hoger dan 1.70. Het stortingsbedrag dient vijf keer rondgespeeld te worden. Het is vrij simpel, je krijgt steeds 20% van je bonus voor elke keer dat je je storting inzet. Direct inzetten op AZ – Heerenveen bij interwetten? Klik dan op de link!

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op FC Utrecht – PSV quoteringen
volgend artikel
Gokken op Manchester United - Liverpool, Rivaliteit in de Premier League