weddenbonus nieuws

Topduel in de Eredivisie – AZ tegen Ajax met € 100 voor jou!

AZ tegen Ajax is een van die wedstrijden waarbij er een duidelijke favoriet is, maar we toch een top match verwachten. En bij bookmaker Bet90 wachten er niet alleen sterke odds op je, maar ook tot € 100 als bonus. Voor die bonus bestaat er een actiecode Toto, namelijk WSP100. Als favoriet wordt winst van Ajax je aangeboden met een quotering van 1.57. Wint AZ, dan liggen de odds bij 4.70. Een gelijkspel brengt je gelijkaardige odds van 4.75. Met meer dan 130 verschillende weddenschappen vind je zeker ook iets voor jou. Wed bijvoorbeeld op de exacte score van de wedstrijd. Een 0-0 is niet bijzonder waarschijnlijk met een quotering van 18.75. En voor een 1-0 ontvang je zelfs een quotering van 20.00. Ook als Ajax 0-1 wint, dan liggen de odds bij 11.50. De exacte score is dus een mogelijkheid om met hoge quoteringen te pronostikeren.

AZ tegen Ajax met de beste quoteringen bij bookmaker Bet90
© Bet90

 

Tot € 100 en 50% voor je storting bij Bet90

Ben je nog geen klant bij de bookmaker? Volg dan onze button naar de pagina van de bookmaker. Rechts bovenaan klik je op ‘join now’ en maak je een account bij Bet90 aan. Belangrijk is dat je hierbij de bonuscode WSP100 gebruikt. Daarna kun je een eerste keer een storting doorvoeren naar je Bet90 account. Stort minstens € 10 om een bonus van de bookmaker te ontvangen. Bet90 biedt je een bonus met een percentage van 50% van je storting. Voor een storting van € 200 ontvang je dan bijvoorbeeld een bedrag van €  100. Dat is ook meteen het maximum bedrag. Voor elke storting boven de € 200 ontvang je dan nog steeds maar € 100 als bonus. Dit bedrag moet 1 keer worden ingezet met een quotering van minstens 1.80. En daarna heb je 90 dagen om te voldoen aan de bonuscondities.  Daarvoor moet je het stortingbedrag alsook de bonus telkens 5 keer rondspelen in die 90 dagen.

  • Volg onze link beneden naar de site van Bet90
  • Registreer je account voor sportweddenschappen
  • Tik de bonuscode WSP100 in voor de bonus
  • Voer een eerste storting van minstens € 10 door
  • De bookmaker biedt je 50% van het bedrag als bonus
  • Gebruik het stortingbedrag 1 keer met een odd van 1.80
  • Speel storting en bonus elk 5 keer binnen 90 dagen

 

Wed ook online zonder storting

Enkele bookmakers laten je ook bonussen winnen zonder storten. Free bets tussen de € 5 en de € 10 zijn bij verschillende bookmakers beschikbaar. Vooral in België is dit een populair aanbod bij bookmakers als Circus en Ladbrokes, maar ook Nederlandse klanten kunnen hiervan profiteren bij 24Bettle of b-Bets. Wij hebben hiervoor een extra pagina geschreven, waarin je een overzicht van de beste gratis weddenschappen kunt vinden. Veel succes met je weddenschappen op AZ – Ajax!

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
STVV - Gent - welke ploeg is op weg naar Europa?
volgend artikel
EK 2020 kwalificatie: Nederland begint tegen Wit-Rusland