weddenbonus nieuws

Wedden op voetbal met Augsburg tegen Wolfsburg in de Bundesliga

Met Augsburg tegen Wolfsburg kan je nu eindelijk weer wedden op voetbal. Een mooie Duitse wedstrijd waarbij we bovendien nog eens erg goede odds hebben gevonden.

Een wedstrijd waar een hoop op het spel staat.

Met de zevende plek van Wolfsburg lijk Europees voetbal volgend seizoen in zicht. Toch moet Wolfsburg dan wel nog de zesde plek weten te behalen. Die plaats is nu ingenomen door Schalke 04 dat het opneemt tegen Dortmund. Als Wolfsburg weet te winnen is de kans dus groot dat de zesde plek behaald wordt. Maar dan moet er natuurlijk wel eerst nog gewonnen worden. Augsburg staat 14e en wist van de laatste zes wedstrijden er slechts één te winnen. Degradatie lijkt uit zicht met negen punten voorsprong op nummer 17 Werder Bremen maar toch wilt Augsburg natuurlijk zo hoog mogelijk eindigen en geen risico lopen. We gaan eens kijken wat de bookmakers Nederland van deze wedstrijd verwachten.

 

 

 Augsburg tegen Wolfsburg odds van Bet90
© Bet90

 

De odds bij Augsburg – Wolfsburg

Voor Wolfsburg lijkt de wedstrijd net wat belangrijker te zijn dan Augsburg maar we kunnen er uiteraard vanuit gaan dat beide teams voor de overwinning zullen strijden. Is de stand op de ranglijst  bepalend voor de odds bij deze wedstrijd? Bij Bet90 gaan we kijken wat de betting sites Nederland geven voor Augsburg tegen Wolfsburg en welk team favoriet is voor de overwinning. Hierna zullen we ook nog de Bet90 bonus voor je bespreken.

 

Bet90 lijkt inderdaad rekening te houden met de stand op de ranglijst. Wolfsburg is bij de bookie favoriet met odds van 2.30 voor de overwinning. Een thuisoverwinning van Augsburg staat op 3.25 wat net iets minder is dan een gelijkspel tussen beide ploegen. Hier wordt namelijk 3.40 voor gegeven. Bij Wolfsburg ontbreken Ignacio Camacho en William maar lijkt de selectie verder fit. Aan de zijde van Augsburg mist enkel Simon Asta. Beide teams lijken dus met een nagenoeg fitte selectie en zonder grote problemen de Bundesliga te kunnen hervatten. Voor je begint in te zetten op deze mooie wedstrijd, vergeet zeker niet onderstaande bonus mee te pakken!

De Bet90 welkomstbonus

Je eerste storting bij Bet90 wordt beloond met een bonus van 50% tot maximaal €100. Let wel even op dat je de bonus code SPW100 gebruikt bij je storting. Als je deze code gebruikt hoef je jouw bonus slechts vijf keer rond te spelen op odds boven 1.80 om vrij over het bedrag te kunnen beschikken. Al met al zijn dit zeer goede voorwaarden en we raden je zeker aan om eens een kijkje te nemen bij Bet90. Dat kan heel gemakkelijk via de link hieronder.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
UFC 249: Tony Ferguson vs Justin Gaethje en nog veel meer!
volgend artikel
Het EK Hockey twee maanden vervroegd!