weddenbonus nieuws

Inzetten op de ATP Finals-wedtips & odds

De ATP Finals worden gespeeld en dat geeft weer een hoop tennis spektakel. Vandaag en morgen staan er tal van topwedstrijden op het programma. Spektakel gegarandeerd.

 

Wie zijn de favorieten voor de ATP Finals?

De grote favoriet voor de eindoverwinning bij de voetbal gokken sites is Novak Djokovic. Als tweede staat Dominic Thiem genoteerd en op de derde plek zien we Alexander Zverev terug. Stefanos Tsitsipas, Roger Federer, Daniil Medvedev en Rafael Nadal volgen kort achter deze drie. De hoogste odds vind je voor een overwinning van Rafael Nadal. Hier krijg je nu 16.50 voor.  We duiken zo verder in de odds maar willen je ook even laten zien wie er tegen elkaar spelen. We tonen je ook nog de Circus bonus die speciaal op het tennis gericht is.

 

Welke wedstrijden zien we bij de ATP Finals?

Vandaag staat er gelijk een schitterende partij op het programma! Rafael Nadal neemt het op tegen Daniil Medvedev. Laatstgenoemde is favoriet met odds van 1.68, terwijl Nadal odds krijgt van 2.15. Er zijn tal van weddenschappen waar je op in kunt zetten. Een veel gekozen variant is het aantal games. Als je denkt dat er meer dan 22.5 games gespeeld zullen worden dan zie je hier 1.96 voor. Minder dan 22.5 games staat op 1.78.

 

Ook neemt Tsitsipas het op tegen Alexander Zverev vandaag. De odds voor deze partij zijn heel lichtjes in het voordeel van Alexander Zverev. Als je inzet op zijn winst krijg je hier 1.85 voor. Winst van de Griek Tstitsipas geeft 1.92.

 

Het publiek kijkt natuurlijk uit naar de wedstrijd morgenavond tussen de twee tennisgrootheden Novak Djokovic en Roger Federer. Als voorbeschouwing neemt eerder die dag Dominic Thiem het op tegen Matteo Berrettini. Thiem is voor deze wedstrijd de grote favoriet met odds van 1.33. Een overwinning van Matteo Berrettini zou verrassend zijn aangezien Thiem erg goed in vorm is. De odds voor winst van Berrettini staan op 3.26.

 

De grote wedstrijd tussen Djokovic en Federer belooft een heerlijke clash te worden tussen twee vedettes in de tenniswereld. Djokovic is de favoriet in deze wedstrijd met odds van 1.40 terwijl Federer odds heeft staan van een overwinning van 2.89. De odds tussen beide topspelers liggen dus wel wat uit elkaar, maar Federer heeft door de jaren heen laten zien dat hij ook als underdog mooie partijen kan winnen!

ATP Finals odds

© Circus

 

Dagelijkse freebet bij Circus op de ATP Finals

Als je € 20 minimaal inzet op odds boven de 1.60 bij de ATP Finals pak je nu dagelijks € 5 free bet. Zodra je € 20 hebt ingezet op odds boven 1.60, krijg je direct nadat de uitslag van jouw weddenschap bekend is, elke dag een free bet ter waarde van € 5! Dat is lekker meegenomen als je kijkt welke partijen je allemaal nog voor de boeg hebt! Gelijk deze actie meepakken? Ga dan nu naar Circus via de link.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Elke maandag tot € 20 freebets bij Ladbrokes
volgend artikel
Nooit meer “net niet” met Ladbrokes, de Near Miss promotie