weddenbonus nieuws

Inzetten op Europa League Finale met Verhoogde Odds bij BetFIRST!

Nederlanders en Belgen kunnen nu wedden op Europa League Finale van woensdagavond bij BetFIRST met verhoogde quoteringen! Op nieuwe klanten wacht er zelfs ook nog eens een 200% tot € 100 welkomstbonus. Zowel de welkomstbonus als de verhoogde odds bespreken wij voor jou in dit artikel. Ook vind je een voorbeschouwing op het duel terug.
 

Nieuw bij BetFIRST? Pak 200% tot € 100 Welkomstbonus!

  • Klik op een van de BetFIRST aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Direct na je storting ontvang je 200% bonus tot een maximum van € 100.
  • Als je dus bijvoorbeeld € 50 stort heb je direct een speeltegoed van € 150!
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 3x in op odds van 1.40(+) binnen 30 dagen.
  • Nadat je aan deze voorwaarden hebt voldaan, is je bonus geld echt geld.

 

 

Verhoogde Quoteringen Europa League Finale

BetFIRST is een van de Beste Bookmakers Nederland en Beste Bookmakers Belgie. Naast bovenstaande BetFIRST Bonus biedt het ook veel andere promoties aan. Eén van deze promoties zijn verhoogde quoteringen. Ook voor de Europa League Finale heeft BetFIRST verhoogde quoteringen en deze vind je in onderstaande afbeelding terug.

 

Bet Europa League Finale
© BetFIRST

 

 

 

Voorbeschouwing Atletico – Marseille

In 2010 en 2012 wist Atletico Madrid de Europa League reeds te winnen en ook dit jaar is men de favoriet. Met een zorgeloze Europa League tour, een tweede plek in La Liga en een haast niet te passeren verdediging kent het een zeer goed seizoen. Marseille staat momenteel 4e in de Ligue 1 en lijkt zich niet te gaan kwalificeren voor de Champions League. Winst van de Europa League levert echter wel een Champions League ticket op. Met Payet als sterspeler is het aanvallend sterk, maar verdedigend laat het veel steekjes vallen. Wij denken dat Atletico ook tegen Marseille de 0 kan houden en zelf minstens 2x scoort. Winst Atletico en Clean Sheat @ 4.65 via bovenstaande verhoogde odds is dan ook zeker aantrekkelijk. De reguliere odd voor winst Atletico is 1.71, gelijkspel is 3.80 en winst Marseille 5.75. Wed nu bij BetFIRST, pak je bonus en/of profiteer van de verhoogde odds en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Nu € 25 risicoloos inzetten op Vitesse Utrecht + € 100 Bonus!
volgend artikel
Inzetten op Premier League Darts Finale - Top Odds en Bonus!