weddenbonus nieuws

Super Odds bij 888Sport: Atletico @ 5.00 en PSV @ 34.00!

Ongekend hoge quoteringen bij 888Sport voor nieuwe Nederlandse klanten bij 888Sport. Vanavond kun je wedden op winst Atletico Madrid @ 5.00 of winst PSV @ 34.00. Wij leggen jou exact uit hoe je meespeelt en geven jou een Atletico Madrid PSV Voorbeschouwing. Een enorm belangrijk waarbij jij de spanning extra kan verhogen. Lees nu meer en win gigantisch!

 

Hoe wed ik op Atletico @ 5.00 of PSV @ 34.00?

  • Meld je allereerst aan bij 888Sport via een van de aanmeld banners op deze website.
  • Stort hierna een bedrag van € 10(+) met bijv. iDeal, Neteller, Skrill, PayPal, PaySafe.
  • Wed hierna pre-match enkelvoudig € 10 op winst Atletico @ 1.30 of op PSV @ 11.00.
  • Gewonnen? 888Sport zet de quoteringen om in 5.00 voor Atletico en 34.00 voor PSV.
  • Je ontvangt nu je reguliere winst (€13 / €110) + extra winst in Free Bets (€ 37 / €230).
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen. Alle gemaakte winst is voorwaarden vrij voor jou!

 

Wedden op Atletico Madrid PSV
© 888Sport

Voorbeschouwing Atletico Madrid PSV

Bovenstaande 888Sport Bonus is optimaal als Champions League Bonus bij een van de Beste Bookmakers Nederland. Om daadwerkelijk ook winst te maken met het duel Atletico – PSV is het belangrijk om te kiezen voor de juiste ploeg. Wij helpen je graag wat verder met achtergrondinformatie omtrent dit duel. Met 12 uit 4 heeft Atletico zich reeds geplaatst voor de volgende ronde. De noodzaak om te winnen is er niet zozeer, het lijkt erop dat de groepswinst in de volgende wedstrijd uit bij Bayern bepaald wordt. Afgelopen weekend ging Atletico hard onderuit thuis tegen Real Madrid (0-3) en in het vorige groepsduel won het moeizaam van Rostov (2-1 in laatste minuut). De vraag is ook of trainer Simeone spelers gaat sparen. Er gloort dus hoop voor PSV, dat met 1 punt uit 4 wedstrijden 3e staat, gelijk met Rostov. PSV kent echter een enorm matige periode en mist Guardado, Brenet en Hendrix. Blijft PSV kwakkelen en gaat opnieuw ten onder of is dit het duel dat een positieve flow losmaakt? Zet in bij 888 en vind het uit. Wij wensen je veel succes en wedplezier!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Manchester United Arsenal Gokken - Nu beide 10.00 odd!
volgend artikel
Nieuw en Top voor Belgen: € 80 Eurotiercé Stortingsbonus