weddenbonus nieuws

Atlético – Juventus – € 50 gratis bij Mr Green

Na Liverpool – Bayern gaan we meteen door met een andere klepper in de Champions League. We hebben het over Atlético Madrid tegen Juventus. Dit is een bijzonder interessante wedstrijd voor alle voetbalfans. Maar ook indien je van sportweddenschappen houdt – want bij Mr Green en de andere bookmakers is er geen duidelijke favoriet. En dat is heel goed nieuws voor je! Zo kun je namelijk winnen, wat dan ook het resultaat van deze wedstrijd wordt. Atlético behaalt in de laatste 3 wedstrijden 3 op 9. Tegelijk presteert Juventus duidelijk beter met 7 op 9. Tegen elkaar speelden de ploegen de laatste keer in 2014. Toen won Atlético 1 wedstrijd met 1-0 en speelde 0-0 gelijk in de tweede wedstrijd. Wie is nu in de beste vorm en laat je winnen bij Mr Green?
 

Atlético – Juventus: Beste odds bij Mr Green

Zoals we al zeiden is er helemaal geen duidelijke favoriet voor winst. Zo is de quotering voor winst van Atlético op dit moment 2.90. Een licht voordeel voor Juventus, waarbij winst je een odd van 2.80 oplevert. Levert de heenwedstrijd geen winnaar op, dan wacht er een quotering op je van 2.95. Interessant om te weten – voor de kwalificatie voor de volgende ronde is er wel een duidelijke favoriet.
 

Wed online op Atlético tegen Juventus bij bookmaker Mr Green
© Mr. Green

 
Hierbij ligt de quotering voor Atlético Madrid bij 2.55. Juventus is de favoriet met een odd van 1.52 en moet vooral zijn thuisvoordeel in de terugwedstrijd gebruiken. Als een van de beste goksites voetbal biedt Mr Green je ook enkele specials. Zo is er een quotering van 6.50 indien Ronaldo scoort, er meer dan 4.5 kaarten worden getoond en Atlético wint. In hetzelfde scenario met Griezmann als doelpuntenmaker ligt de quotering zelfs bij 7.00. Fantastische quoteringen – en dan moeten we het ook nog over het welkomstaanbod hebben.
 

Mr Green bonus: Tot € 50 voor je

Voor alle nieuwe klanten heeft deze bookmaker ook een interessant aanbod. Nog geen account bij de bookmaker? Dan volg je best deze stappen:

  1. Open je account bij bookmaker Mr Green
  2. Plaats een eerste storting in je account
  3. Zet tenminste € 20 in op een weddenschap
  4. Gebruik de bonus binnen de 7 dagen

 
Nadat je account bij de bookmaker is geopend, kun je een eerste keer storten. Daarna is het mogelijk, om in te zetten op een weddenschap. Plaats dus een enkelvoudig of combinatieweddenschap op de wedstrijd tussen Atlético Madrid en Juventus. De inzet moet minstens € 20 bedragen. Nu ontvang je 250% van je inzet als Mr Green bonus. In het geval van € 20 inzet ontvang je dus € 50 als bonus. Dit is ook meteen het maximum bedrag dat je kunt ontvangen. Dit bedrag wordt je in twee gratis weddenschappen van telkens € 25 gecrediteerd. Nadat je het bedrag hebt ontvangen, heb je 7 dagen, om de gratis weddenschappen te gebruiken. Daarvoor moet je ze spelen tegen een minimale quotering van 1.80. Maak nu kans op de bonus van Mr Green en wed met de beste quoteringen op Atlético – Juventus!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Nederlandse online gokken markt wordt gereguleerd vanaf 2020!
volgend artikel
Belgen winnen tot € 120 bij Bwin met Genk - Praag