weddenbonus nieuws

Cashback tot € 50 Atletico Barcelona

Op zaterdag staat de topper van La Liga geprogrammeerd tussen Atletico Madrid en Barcelona. Deze wedstrijd is altijd aangenaam om kijken en Circus maakt deze wedstrijd nog interessanter door een cashback promotie aan te koppelen. Als je een verloren weddenschap plaatst op deze wedstrijd en Griezman scoort dan krijg je je geld terug tot € 50. Bovendien is er een welkomstbonus voor nieuwe klanten tot €250 aan Free Bets. We leggen deze actie hieronder uit en kijken vooruit naar het duel Atletico Madrid Barcelona.
 

Krijg tot € 50 terug op je verloren weddenschap

  • Registreer je account door hier op de Circus button te klikken.
  • Plaats een weddenschap op Atletico Madrid Barcelona.
  • Wed voor minstens €10 op cash, enkel, prematch en 1/2/x.
  • Bevestig je deelname aan de cashback promotie.
  • Als je weddenschap verliezend is, dien je te hopen op Griezman.
  • Als hij scoort, krijg je geld terug tot maximaal €50.
  • Dit is in de vorm van een Free Bet.

Als je momenteel bezig bent met een bonus rond te spelen, dan kan je niet genieten van deze Cashback promotie. Met zo’n bonus bedoelen we de bonus die je gratis krijgt bij registratie €5 of de €5 gratis na het invullen van je telefoonnummer. Ook als je nog bezig bent met de bonus Circus aan het rondspelen, zal de promotie niet lukken. Deze is de 250 euro aan Free Bets die je ontvangt bij de eerste storting. Als je cash wedt via de Circus App, dan is de promotie wel geldig.

 

Wedden Atletico Barcelona

© Circus

 

Quoteringen Atletico Madrid Barcelona

Hierboven heb 1 bonus en promotie die beschikbaar is voor Atletico Barcelona, maar als je ze allemaal wenst te zien, neem dan zeker een kijkje op Bookmaker Bonus. De wedstrijd van zaterdag is nog niet beslissend voor de titel, maar het is wel het ideale moment op de tegenstander een uppercut te bezorgen. Barcelona staat op de eerste plaats met 24 punten uit 12 wedstrijden en Atletico staat derde met 23 punten. Een punt scheidt deze twee ploegen, maar qua doelpunten is er wel een ruim verschil. Barca scoorde al 34 doelpunten, maar kreeg er al 18 tegen! Atletico maakte er slechts 16, maar incasseerde het minste aantal doelpunten van LaLiga, namelijk 8. Circus heeft een notering van 3.14 voor winst van Atletico, terwijl Barcelona 2.34 krijgt. Spektakel op hoog niveau zal het zeker zijn, met voor jou, geen enkel risico.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Tottenham Hotspur Chelsea Gokken 200% tot € 100
volgend artikel
Wedden op Lazio Milan en pak 100% tot € 200 bonus