weddenbonus nieuws

Atletico Madrid – Real Madrid: Wedden op de Derby

Zondagmiddag speelt Athletic Bilbao thuis tegen Real Madrid. Deze wedstrijd is er altijd ééntje om mooi naar uit te kijken. De Madrilenen zullen alles uit de kast halen om de overwinning te verzekeren. Hoe goed zit het nog met de fysiek? We kijken naar de wedden odds & bieden een kleine voorbeschouwing aan.

 

Athletic Bilbao – Real Madrid odds: Wie wint deze match?

Voor deze twee teams kijken we voor de odds bij de betting sites naar één van onze favorieten, Speedybet. We zien dan dat Real een grote favoriet is met 1.71 odd om op verplaatsing te winst mee te graaien. Heel wat vertrouwen zit dus in het sterrenteam van Real, dat momenteel in een uitstekende positie zit om het kampioenschap te winnen. Met Barcelona op 4 punten achterstand is elke ‘makkelijke’ overwinning een echte noodzaak.

 

Er staat dus heel wat meer op het spel dan enkel Athletic een klap uitdelen. De laatste zes wedstrijden eindigden elk in een overwinning van de Madrilenen, de vorm zit er dus goed in. In contrast met Athletic dat enkel 3/6 kon winnen. Naast een Real winst gaan we er ook vanuit dat er veel doelpunten zullen gescoord worden. Athletic heeft een relatief goede verdediging, maar kunnen ze een gretig Madrid stoppen?

 

We kijken even naar de volledige odds voor deze partij:

 

Athletic Bilbao - Real Madrid wedden odds
© Speedybet

 

Zoals je kan zien wordt het een serieuze boterham voor Bilbao om een resultaat neer te zetten in eigen huis. Dat er geen fans in het publiek zitten kan ook niet echt helpen. Het effect van de 12de man is al heel lang een statistiek fenomeen, dus het ontbreken hiervan kan tot slechtere thuisploeg resultaten leiden.

 

Pak de Speedybet bonus!

Omdat wij altijd proberen de beste welkomstbonus aan te bieden, zijn we steeds op zoek naar meer bookies! Eén bookmaker waar we heel goede ervaringen mee hebben is Speedybet. Het is toevallig een beetje een speciale brand, waar je enkel met Trustly kan gaan betalen. Het voordeel hiervan? Trustly werkt bijna net zoals iDEAL via je bank. Hierdoor kan je leeftijd & persoonsgegevens dus gewoon gecheckt worden via deze service automatisch! Dit betekent dat verificatie automatisch gebeurt, en je geen documenten moet inzenden.

De Speedybet bonus is ook redelijk mooi, met een 200 euro bovenop je storting als maximaal bedrag. Over de hele lijn zijn we dus heel tevreden met deze bookmaker. Je wordt nooit zelfs lastig gevallen met Email campagnes aangezien je via je bankrekening inlogt en automatisch een account aanmaakt zonder groot registratieproces. Een registratie gebeurt dus meteen bij een storting!

Wil je zelf ook Speedybet uitproberen? Klik dan op de link en begin je avontuur vandaag nog!

vorig artikel
Twee schitterende Primera Division wedstrijden!
volgend artikel
Arsenal – tegen Leicester City en Chelsea op bezoek bij Crystal Palace