weddenbonus nieuws

Atalanta tegen AC Milan om de tweede plek in de Serie A

Inter Milan mag dan al wel kampioen zijn, met nog één wedstrijd te spelen strijden er vier ploegen om een Champions League ticket. Wie wint en zien we terug in de Champions League?

 

Vier ploegen strijden om drie plaatsen

Atalanta staat met 78 punten op de tweede plek. Daarachter zien we Milan met 76 punten en dan zijn er evenveel als Napoli. Juventus staat op 75 punten en weet dat ze afhankelijk zijn van de andere ploegen om zich te kwalificeren voor de Champions League. Er is nog maar één wedstrijd te spelen en vandaar dat het erom zal gaan spannen dit weekend. Alle vier de ploegen spelen op hetzelfde moment: zondagavond kwart voor negen. Juventus speelt op bezoek bij Bologna, Napoli thuis tegen Verona maar de meest uit het oog springende is toch wel Atalanta – AC Milan op de slotdag van de Serie A.

 

Eerder dit jaar werd Milan met 0-3 verslagen in San Siro. De keer daarvoor werd het maar liefst 5-0 voor Atalanta. De laatste keer dat Milan won van Atalanta was op 16 februari 2019. Als Milan verliest is de kans groot dat ze op de vijfde plek eindigen en dat zowel Napoli als Juventus een Champions League ticket zullen pakken. Toch is de vorm van Milan niet slecht, Na een nederlaag tegen Lazio werd er in drie wedstrijden twaalf keer gescoord zonder een tegengoal te krijgen. Afgelopen zondag kwam de ploeg wel niet verder dan een bloedeloos gelijkspel tegen Cagliari. We zullen zo kijken wat de betting sites verwachten van deze wedstrijd.

 

Atalanta heeft genoeg aan een punt

Om in de top vier te blijven heeft Atalanta genoeg aan een gelijkspel op zondag. Ze komen daarmee op 79 punten en zijn dan niet meer in te halen. Voor Milan geldt eigenlijk dat ze gewoon moeten winnen. Het zal kijken worden naar de andere wedstrijden en we kunnen dan ook wel een afwachtende houding verwachten. Niemand zal willen verliezen en het risico lopen om zo in de Europa League in plaats van de Champions League te belanden

Milan zal het moeten doen zonder Zlatan en Matteo Gabbia en bij Atalanta ontbreekt alleen Viktor Kovalenko. Er is nog een wedstrijd te spelen en er staat een hoop op het spel. Wie is er favoriet bij de sport bonus bookmakers?

 

wedden atalanta ac milan 23-05-2021

© Bet777

 

 

Bet777 met de beste odds

Van de bookmakers is het Bet777 waar het het meest interessant is om in te zetten op deze wedstrijd. De odds liggen heel dicht bij elkaar. De clubs doen nauwelijks voor elkaar onder, zowel op de ranglijst als op de noteringen. Voor wedden op de thuisploeg Atalanta krijg je bij Bet777 nu 2.70 en voor AC Milan staat de teller op 2.60. Een gelijkspel levert je 3.65 op. Voor Atalanta is een gelijkspel genoeg, voor Milan niet. Wat is jouw verwachting van deze kraker op de slotdag?

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de kampioenswedstrijd van Club Brugge tegen Anderlecht
volgend artikel
Wedden op Gent tegen Standard op woensdag