weddenbonus nieuws

Wedden op Aston Villa tegen Arsenal

Aston Villa speelt om te overleven in de Premier League in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen. Gaat het Villa lukken om van Arsenal te winnen en  in de Premier League te blijven?

 

Aston Villa heeft een wonder nodig

Drie punten is het verschil met nummer zeventien Watford. Aston Villa staat momenteel op een gedeelde voorlaatste plek samen met Bournemouth en moet dus zelf winnen terwijl Watfor punten moet verspelen. Het is nog mogelijk dat Villa in de Premier League blijft maar de kans is niet bijster groot. Hoe sterk kan de ploeg van Dean Smith voor de dag komen? Er zijn vier blessuregevallen bekend bij Aston Villa. Wesley, Thomas Heaton, Bjorn Engels en Neil Taylor zijn niet beschikbaar tegen Arsenal.  Omdat Watford op dezelfde avond tegen Manchester City speelt lijkt Villa vol voor de winst te moeten spelen tegen Arsenal. Het wordt een typische alles of niets wedstrijd voor Aston Villa. Zodra we Arsenal hebben besproken gaan we over de odds en de weddenbonus die we hebben gevonden bij deze match.

 

Arsenal wint vrij verrassend van Manchester City

We moeten toegeven dat de huidige tiende plek van Arsenal nu niet bepaald duidt op een lekker seizoen. Toch was er afgelopen zaterdag een glimlach op het gezicht van de Arsenal spelers te zien. In de halve finale van de FA Cup werd Manchester City namelijk met 2-0 verslagen. Het was Pierre-Emerick Aubameyang die met twee goals de overwinning op Anfield pakte. Na twee keer puntverlies tegen Leicester en Spurs werd er dus weer eens gewonnen nadat woensdag ook Liverpool al aan de kant werd gezet. Arsenal beleeft een wisselvallig seizoen en lijkt in de Premier League niet veel hoger te kunnen eindigen dan een zevende plaats, maar dan moeten teams zoals Burnley, Sheffield en Wolves nog de nodige punten verspelen. Voor Arsenal is het zaak om de twee aankomende wedstrijden gewoon te winnen. Of ze dat gaat lukken volgens de bet sites Nederland zien we hieronder als we de odds erbij pakken.

 

 

Wedden op Arsenal tegen Arsenal

©Mr. Play

 

De bookmaker odds en bonus bij Aston Villa – Arsenal

Hoewel Arsenal favoriet is wordt er toch ook wel degelijk rekening gehouden met Aston Villa. Inzetten op Arsenal staat namelijk op 2.05 terwijl je voor een overwinning van Villa ook 3.10 krijgt. Hieruit kun je wel opmaken dat het niet 100% zeker is dat de Gunners er met de winst vandoor gaan. Een gelijkspel tussen beide teams levert je overigens het meeste op. De noteringen hiervoor staan op 3.75

 

Heb jij je favoriet voor deze mooie Premier League wedstrijd al gekozen? Neem trouwens ook gelijk de Mr. Play bonus mee als je in wilt zetten met deze odds. Deze bonus is namelijk een freebet tot €100 die je krijgt zodra je minimaal €10 inzet op odds van 2.0 of hoger. Je zet dus gewoon in en je krijgt automatisch een gratis weddenschap die je binnen 14 dagen in kunt zetten op odds van minimaal 1.80. Dit is een hele goede manier om eens goed kennis te maken met deze bookmaker. Via de link pak je gelijk de bonus mee!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Juventus – Lazio: een topwedstrijd in de Serie A
volgend artikel
Manchester United op koers voor de vierde plek tegen West Ham