weddenbonus nieuws

Arsenal tottenham 100% tot €100 bonus

De kwartfinale van de Carabao Cup wordt vandaag beslecht en dit tussen Arsenal Tottenham Hotspur en Chelsea Bournemouth. Bij Interwetten kan je deze wedstrijd of wedstrijden nog interessanter maken met een weddenschap. Indien het de eerste keer is dat je bij Interwetten stort, zal je er bovendien 100% tot € 100 bonus ontvangen. In deze post leggen we deze bonus uit en kijken we vooruit naar Arsenal vs Spurs.
 

Arsenal Tottenham Hotspurs bonus 100% tot € 100

  • klik hier op de button van Interwetten en maak een account aan.
  • Maak een storting en je ontvangt 100% tot € 100 extra.
  • Storten kan onder andere via Visa, MasterCard, Skrill, Neteller.
  • Vrijspelen kan al door slechts vijfmaal je bonus in te zetten.
  • De minimum noteringen dienen 1.70 te zijn.
  • Als termijn krijg je 14 dagen.

Deze Interwetten bonus is goed omdat je je storting niet hoeft rond te spelen. Bovendien valt het 5 keer rondspelen van de bonus ook onder het gemiddelde. Het allergrootste pluspunt is dat je bij elke 20% dat je inzet, ook direct 20% vrijspeelt naar echt geld. Dit houdt in dat als je de 14 dagen te kort vindt, je dan toch een bonus krijgt uitbetaald op basis van je reeds ingezette geld. Zestig procent van je bonus vrijgespeeld? Dan ontvang je zestig procent in echt geld. Ook de gratis bonus sportweddenschappen notering van 1.70 valt heel goed mee en we raden je dan ook om deze bonus uit te proberen.

Interwetten wedden
© Interwetten

 

Tips Arsenal Tottenham Hotspur Voorbeschouwing

Gisteren plaatsten Manchester City en Burton Albion zich al voor de halve finales van de EFL. Vandaag kan daar Arsenal of Tottenham Hotspur bijkomen. De Spurs staan derde in het algemeen klassement van de Premier League met vijf punten voorsprong op Arsenal. In het laatste onderling duel van 2 weken geleden, won Arsenal overtuigend met 4-2 na een spectaculaire wedstrijd. Kan Arsenal dit opnieuw? De voetbal gokken sites denken van wel, want Arsenal krijgt een notering van 2.40 voor winst. Tottenham krijgt van Interwetten een quotering van 2.80, en een gelijkspel staat op 3.60. Voor beide ploegen is de top vier van de Premier League belangrijker dan de EFL beker. Maar een beker winnen is oh zo mooi en als dit dan nog eens kan door een rivaal te kloppen, dan weet je dat deze wedstrijd op het scherpst van de snede zal zijn.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
River Plate tegen Al Ain: € 150 bij Bet777
volgend artikel
Krijg nu gratis € 10 bij Ladbrokes