weddenbonus nieuws

Behoudt Rennes zijn voorsprong tegen Arsenal? Tot € 250 bonus.

Ook in de Europa League zijn we deze week bezig met de terugwedstrijden van de achtste finales. Wij verwachten vooral veel van Arsenal tegen Rennes. Voor deze wedstrijd vind je enkele interessante odds en tot € 250 voor je storting bij bookmaker Circus. In Rennes werd het verrassend genoeg 3-1 voor Stade Rennes tegen Arsenal. Alex Iwobi had Arsenal op 0-1 gezet. Daarna volgde een rode kaart voor Sokratis, het 1-1 door Bourigeaud en een owngoal van Nacho Monreal. Tot overmaat van ramp werd het zelfs nog 3-1 door Ismaila Sarr. Heeft Arsenal thuis een kans om 3 doelpunten te scoren tegen Rennes? Bij de bookmakers is Arsenal alvast de grote favoriet voor winst.

Arsenal – Rennes quoteringen bij bookmaker Circus

Bij de bookmaker kun je onder meer wedden via de Circus App. Hier vind je het beste van de online weddenschappen, maar dan voor je smartphone. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS. De iOS versie kun je via de App Store rechtstreeks downloaden naar je iPad of iPhone. Voor Android moet je eerst naar je veiligheidsinstellingen. Activeer onbekende bronnen, en nu kun je de gedownloade app installeren op je smartphone.

Ondanks de 1-3 uit de heenmatch is Arsenal de grote favoriet bij de bookmakers. Op dit moment ontvang je een quotering van 1.30 voor winst. Wint Rennes ook deze wedstrijd, dan ligt de quotering bij 11.00. Voor een gelijkspel ontvang je op dit moment 6.00 keer je inzet. Ongeveer 75 verschillende weddenschappen zijn op dit moment beschikbaar voor Arsenal – Rennes bij Circus. Daarnaast wacht er ook nog een sportweddenschappen bonus op je indien je een nieuwe klant bij de bookmaker bent.

250 euro als gratis weddenschappen bij bookmaker Circus Bet
© Circus

 

Gratis weddenschap: Tot € 250 bij Circus

Heb je nog nooit gestort bij de bookmaker? Maak dan nu je account aan via onderstaande link. Nu moet je tenminste € 10 storten in je account. In dat geval ontvang je tot 100% van je stortingsbedrag als gratis weddenschap van de bookmaker. Het maximum bedrag van de Circus bonus ligt bij € 250. Stort je dus € 250, dan ontvang je het maximale bedrag van de bookmaker.

Nog een keer de korte versie van de condities:

  • Volg onze button naar de homepage van Circus
  • Maak je online weddenschap account aan
  • Stort een eerste keer minstens € 10 in je account
  • Zet je stortingsbedrag in op odds van 1.50 of meer
  • Ontvang tot € 250 als gratis weddenschappen

Een van de grote voordelen van gratis weddenschappen is dat je aan geen verdere bonuscondities moet voldoen. Je hebt 7 dagen de tijd om je gratis weddenschappen bij Circus te gebruiken. Wed dus nu op Arsenal – Rennes op een van de beste voetbal gokken sites. Maak nu je account bij de bookmaker aan en win tot € 250 in gratis weddenschappen.

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Verrast Lyon tegen Barcelona? Tot € 200 voor je storting!
volgend artikel
STVV - Gent - welke ploeg is op weg naar Europa?