weddenbonus nieuws

Inzetten op winst Man. U bij Arsenal met 30.00 Quotering!

Na een week vol Europees voetbal gaat de competitie gewoon weer verder. In Engeland is de kraker van dit weekend het duel tussen Arsenal en Manchester United. Mr Green doet hierbij een extra duit in het zakje door nieuwe Nederlandse klanten de kans te geven om in te zetten op winst Manchester United tegen een quotering van maar liefst 30.00! Aanvullend wacht er nog een bonus van € 50 aan Free Bets. Wij laten jou weten hoe je mee kunt profiteren.

Hoe zet ik in op winst Man. U @ 30.00?

  • Klik op een van de Mr Green aanmeld buttons in dit artikel en schrijf je in.
  • Stort € 25 of meer met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, PayPal of PaySafe.
  • Plaats een € 1 pre-match weddenschap op winst Man. U met een 3.15 odd.
  • Je zult vervolgens op je wedslip zien dat Mr Green de odd omzet in 30.00!
  • Aanvullend kun je zoveel inzetten als je wil tegen de reguliere 3.00 quotering.

 

Arsenal Ma United Betting
© Mr Green

 

Wed eerst nog € 20 en krijg € 50 aan Free Bets!

Voordat je van bovenstaande aanbieding profiteert kun je eerst nog een andere Mr Green Bonus benutten. Je krijgt namelijk, nadat je een eerste weddenschap van 20 euro of meer inzet op een quotering van 1.80 of hoger, 2x een € 25 gratis weddenschap cadeau. Dit ongeacht het resultaat van je weddenschap. Stel je zet € 20 in op quotering van 3.00 en wint, betekent dit dat je 20 x 3 = 60 + 50 euro aan free bets terugkrijgt. Bij verlies heb je ook 50 euro aan free bets. Erna heb je 7 dagen de tijd om je free bets te benutten. Je kunt deze inzetten op enkelvoudige weddenschappen met opnieuw een quotering van 1.80 of hoger. Alle winst wordt hierna netto aan jou uitbetaald. Een super aanbieding van een van de beste Bookmakers die er in Nederland actief is.

Quoteringen Arsenal Manchester United Betting

Je bent natuurlijk niet verplicht om de promotie van Arsenal Manchester United te benutten. Ondanks de historische zege van de Mancunians bij PSG in de Champions League is Arsenal de favoriet. Met 1 punt achterstand op nummer 5 Manchester United kunnen de Gunners bij winst Manchester United weer passeren. Arsenal won 12 van haar 15 thuisduels en verloor slechts eenmaal. Manchester United kampt daarbij met de nodige blessures. Wij gaan voor winst Arsenal tegen een quotering van 2.42 maar zetten daarnaast ook nog 1 euro op winst United @ 30.00. Volg jij ons of kies jij voor gelijkspel @ 3.60 of een grotere inzet op winst United @ 3.00. Opties genoeg in ieder geval. We wensen je reeds veel succes!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Pak 5.00 Odd bij 1 doelpunt in EL of € 260 Bonus Pakket!
volgend artikel
Weet Juve te stunten? € 5 gratis en € 100 bonus staan klaar!