weddenbonus nieuws

Arsenal tegen Everton in de Premier League

Arsenal hoeft zich niet meer op de Super League te richten en speelt op vrijdagavond gewoon tegen Everton dat drie punten boven ze staat. Komen de Gunners dichterbij?

 

Arsenal vier wedstrijden op rij ongeslagen

De negende plek is waar we Arsenal momenteel terug zien in de Premier League. Nu Arsenal wel de halve finales van de Europa League heeft gehaald, lijkt het seizoen enigszins gered. Toch zijn er zeven punten verschil met nummer 7 Spurs dat ook vol in de race is voor het laatste Europese ticket. Ook is Arsenal zeker niet al te sterk. Van de zestien thuiswedstrijden gingen er slechts zes gewonnen. Vier wedstrijden werden gelijkgespeeld en er gingen er maar liefst zes verloren. Met vier ongeslagen wedstrijden inclusief een schitterende 4-0 overwinning op Slavia Praag lijkt er wel wat vertrouwen te zijn. De laatste wedstrijd kwam Arsenal echter niet verder dan nummer 18 Fulham. Dat laat maar zien hoe kwetsbaar Arsenal dit seizoen is en dat er echt nog wel wat werk aan de winkel is om goed af te sluiten. Verwachten de weddenbonus bookmakers dit keer wel winst van Arsenal? De vorige wedstrijd werd het 2-1 voor Everton.

 

Everton al zes wedstrijden zonder winst

Evertton staat dan nog boven Arsenal, van een leien dakje gaat het toch zeker niet. The Toffees hebben wel een voordeel dat ze nog een wedstrijd minder gespeeld hebben maar daarmee houdt het wel op. De laatste weken wil het maar niet lukken om te winnen. De laatste overwinning is van begin maart toen West Bromwich Albion gewonnen wordt. Een dramatische reeks voor de ploeg van Carlo Ancelotti. Door deze slechte serie kan Everton een top vier of top vijf positie wel vergeten. Gaat dit weekend dan ook nog de achtste plek verloren of kan Everton zich tegen Arsenal terug in de competitie vechten. De vorige wedstrijd ging gewonnen en dus zou Everton een strijdplan moeten hebben om Arsenal te bevechten. Everton moet het doen zonder Jean-Philippe Gbamin maar verder lijkt Ancelotti over de meeste namen te kunnen beschikken. Laten we kijken wat ze Bwin van deze match verwachten.

 

bwin odds bij Arsenal Everton 23-04-2021
© Bwin

 

 

Wat verwachten ze bij de bookmakers?

Bij Bwin is Arsenal favoriet. Het verschil met Everton is toch nog best aan de grote kan en dat hadden we ook wel verwacht. Toch heeft Arsenal laten zien dat je niet echt op ze kunt rekenen dit seizoen. De noteringen voor de Gunners staan op 1.91. Winst van Everton staat op 4.00. Denk jij nu dat deze match op een gelijkspel uitloopt dan kun je hier 3.60 keer je inzet met pakken. Let er wel even op dat Bwin niet in Nederland beschikbaar is. Woon je dus niet in België dan kun je beter een alternatief zoeken in ons bookmaker bonus overzicht.

 

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
UFC Wedden: Chris Weidman – Uriah Hall zaterdag 24-04-2021
volgend artikel
Boksen: Denzel Bentley tegen Felix Cash