weddenbonus nieuws

Benut € 5 Gratis en 100% tot € 100 Bonus nu het nog kan!

Door goede contacten met bookmakers kunnen we je regelmatig tijdelijke exclusieve acties aanbieden. Eén van deze tijdelijke exclusieve acties is € 5 gratis zonder storting voor Nederlanders en Belgen bij b-Bets. Ook wacht er een 100% tot € 100 stortingsbonus op jou. Benut deze bonussen nu het nog kan, lees in dit artikel hoe en bekijk ook onze voorbeschouwing op het Europa League duel tussen Arsenal en CKSA Moskou.

Hoe krijg ik € 5 gratis bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Binnen uiterlijk 24 uur na je inschrijving staat er € 5 gratis in je account.
  • Speel nu voor € 80 op odds van 1.80(+) of hoger binnen 30 dagen tijd.
  • Bij winst wordt erna € 50 aan bonusgeld omgezet in echt geld voor jou!
  • Profiteer nu tegelijkertijd ook van een 100% tot € 100 stortingsbonus!

 

5 euro gratis b-bets © b-Bets

 

Pak ook € 100 extra op je storting!

Bovenstaande Gratis Inschrijfbonus van B Bets is mooi meegenomen en ideaal om kennis te maken met b-Bets. Als b-Bets jou net als vele andere wedders bevalt, kun je overgaan tot het maken van een storting. Storten kan o.a. met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard en levert je direct 100% bonus op tot een maximum van € 100. Door erna binnen 30 dagen je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op odds van 1.80 of hoger is je bonusgeld omgezet in echt geld. Mede door het grote wedden aanbod en de vele andere tijdelijke promoties hebben we b-Bets aan onze Bookmakers Nederland lijst toegevoegd en kunnen we een aanmelding dan ook zeker aanraden.

Voorbeschouwing Arsenal CSKA Moskou

Ook dit jaar stelt Arsenal weer teleur in de Premier League en de enige hoop op een Champions League ticket is het winnen van de Europa League. In de vorige ronde versloeg het overtuigend AC Milaan en mede door een in goede vorm verkerende Aubameyang is het vertrouwen bij Arsenal groot. In CSKA Moskou treft het de huidige nummer 3 van Rusland dat te sterk was voor Lyon. CSKA is zeker geen oneven ploeg maar naar onze mening niet sterk genoeg om Arsenal uit te schakelen. Ook een overwinning in London zien wij hun niet halen en daarom gaat onze voorkeur uit naar een thuisoverwinning van Arsenal. De quotering van 1.34 is wel wat aan de lage kant waardoor we kiezen voor een overwinning met minstens 2 doelpunten verschil @ 1.98. Volg jij ons of ga je bijvoorbeeld voor gelijkspel @ 4.80 of winst CSKA @ 11.10? Hoe dan ook, je speelt met € 5 gratis en € 100 bonus bij b-Bets waardoor elke geplaatste weddenschap value is!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Barca-Roma of Liverpool-City met € 100 extra bij Kroon!
volgend artikel
Spanning in Jupiler League en € 15 Cadeau bij Circus!