weddenbonus nieuws

Antwerp met nieuwe coach op bezoek bij Mechelen

Met Frank Vercauteren als nieuwe hoofdcoach zal Antwerp de competitie afmaken. De eerste wedstrijd is die tegen Mechelen. Betekent dit de derde overwinning op rij voor Antwerp?

 

Mechelen sloot het jaar goed af

Na een gelijkspel en verliezen tegen Beveren en Brugge, wist Mechelen het jaar toch 2020 toch goed af te sluiten. Er werd namelijk twee keer op rij gewonnen. Die zeges waren broodnodig want ze konden Mechelen voorlopig uit de gevarenzone houden. Het verschil tussen de rode lantaarndrageer Moeskroen en de nummer dertien Mechelen is namelijk maar drie punten. Als Mechelen naar boven kijkt zien ze Zulte Waregem vier punten los staan. Het doel van Mechelen zal ongetwijfeld zijn zoveel mogelijk punten te pakken en zich uit de degradatiezone te houden. Yannick Thoelen lijkt de man te zijn die Malimwa op sleeptouw moet nemen. We hebben de beste weddenbonus odds voor je gevonden bij deze wedstrijd tussen Mechelen en Antwerp. Je vindt ze onderaan dit artikel!

Vroegtijdige trainerswissel bij Antwerp

Er ging al een kleine twee weken het gerucht dat Antwerp-trainer Ivan Leko gepolst werd voor een avontuur in China. Deze week ging de kogel door de kerk en is de overstap van Leko en ook Edward Still naar SIPG een feit. De transfer houdt in dat het contract van de succescoach van Antwerp per direct werd beëindigd en The Great Old op zoek moest naar een vervanger. Die vervanger is vrij rap gevonden in de naam van Frank Vercauteren. Aan Vercauteren nu de taak om Antwerp zo hoog mogelijk te laten eindigen. Onder Leko ging het namelijk bepaald niet slecht en werd ook de derde bekerwinst ooit van Antwerp behaald. Vercauteren heeft een mooi programma voor de boeg moet Mechelen, Gent, Cercle en Oostende op een rij en zal twaalf op twaalf willen pakken uit deze wedstrijden om zo de aansluiting met de top drie te vinden. Laten we eerst maar eens kijken wat de bookmakers België geven voor de kansen van Antwerp met de nieuwe coach.

 

Meridianbet klein logo

© Meridianbet

 

De Meridianbet odds bij deze match

Van de beste bookmakers hebben we Meridianbet er voor je uitgepikt om de odds te voorzien. We zien bij deze bookmaker dat de verschillen tussen beide ploegen eigenlijk helemaal niet zo groot zijn ondanks het verschil op de ranglijst. Wedden op de thuisploeg Mechelen doe je met odds van 2.85. Inzetten op een gelijkspel geeft je 3.35. Als je denkt dat Antwerp gaat winnen in Mechelen dan kun je hier 2.39 mee pakken. Hoewel het er op lijkt dat Antwerp een flink aantal spelers mist, zijn ze toch lichtjes favoriet. Wil je nu eens meer informatie lezen over deze bookmaker? Lees dan eens onze uitgebreide Meridianbet review zodat je precies de plus- en minpunten te zien krijgt voor je gaat wedden. Wij vinden de odds bij deze betrouwbare bookmaker zeker de moeite waard!

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de Serie A kraker tussen AC Milan en Juventus
volgend artikel
De eerste klassieker van het seizoen in de Eredivisie: Ajax – PSV