weddenbonus nieuws

€ 20 zonder risico op Antwerp Genk

Omdat Club Brugge gisteren gewonnen heeft met 4-0 van Oostende, staat Racing Genk nu gedeeld eerste met de West-Vlamingen. Als Genk weer afstand wilt nemen, dan zullen ze op verplaatsing minstens een punt moeten pakken tegen Antwerp. Antwerp Genk is een duel tussen de nummer 3 en 1 van de Jupiler Pro league en Napoleon Games maakt deze wedstrijd nog wat leuker voor jullie. Je kan voor € 20 wedden op een doelpuntenmaker en dit zonder enig risico. Bovendien is er voor nieuwe Belgische wedders een bonus van 100% tot € 200 beschikbaar. We leggen hieronder deze acties uit en kijken vooruit naar het duel van vanavond.

Schrijf je in en pak tot € 200 aan Free Bets

  • Registreer je account via de button Napoleon Games.
  • Storten kan je doen via Bancontact, Visa, MasterCard of een andere manier.
  • Voor de maximum bonus dien je € 200 te storten.
  • Plaats een bet voor het gestort bedrag op min odds van 2.00.
  • Ongeacht het resultaat ontvang je 4 Free Bets.
  • Deze vier Free Bets hebben gezamenlijk de waarde van je eerste bet.
  • Free Bets dienen je binnen de 7 dagen in te zetten.
  • Alle nettowinst hieruit zijn volledig voor jou.

Wedden Genk Antwerp

© Napoleon Games

Antwerp Genk : Free Bet tot € 20

Als je ingelogd bent op je account kan je een prematch weddenschap afsluiten en dit op de doelpuntenmaker. De minimum bet dient minstens 10 euro te zijn op een speler naar keuze en als hij niet scoort, dan krijg je de inzet voor 100% terug tot maximaal € 20. Met bovengenoemde bookmaker bonus en dankzij dit soort promoties, scoort Napoleon Games heel goed in onze Betting Sites ranking.

Voorbeschouwing Antwerp Genk

Antwerp staat derde in het klassement en heeft op 12 duels slechts eenmaal verloren. Ze scoren weinig, maar krijgen ook weinig doelpunten tegen. Antwerp is een moeilijk te ontwrichten geheel en de vraag is of Racing Genk deze ploeg uit verband kan spelen. Genk speelt momenteel het aanvallendste en mooiste voetbal en staat verdiend op de eerste plaats met 30 uit 12 wedstrijden. Ze zijn nog steeds ongeslagen en heel Antwerpen hoopt dat zij kunnen winnen van Genk. De sportweddenschappen bonus sites geven Genk een notering van 2.08 en Antwerp krijgt een quotering van 3.40 voor winst. Een gelijkspel levert dan 3.75 op. Waag je kans en plaats een weddenschap op een doelpuntenmaker. Je neem geen enkel risico met deze bet.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Arsenal Blackpool in de EFL € 10 wordt € 60
volgend artikel
Wedden op Anderlecht Lokeren : € 10 Free Bet