weddenbonus nieuws

Mooi voetbal in België: Antwerp tegen Charleroi

Op zondag neemt Antwerp het thuis op tegen Charleroi dat een positie hoger staat met een punt meer. Welk van de twee teams staat na dit weekend op de derde plek?

 

Antwerp sterk in eigen huis

Twaalf thuiswedstrijden is Antwerp al ongeslagen. Een weergaloze reeks die goed van pas kan komen tegen Charleroi. Antwerp speelde van de laatste vier competitiewedstrijden er twee gelijk, won er twee maar verloor van koploper Brugge. De laatste wedstrijd tegen Genk op donderdag werd gelijkgespeeld. Het programma van Antwerp is niet gemakkelijk want na Charleroi staat Standard alweer te wachten. De Antwerpenaars zijn dus met name thuis niet te verslaan. Aangezien deze wedstrijd ook in Antwerp wordt gespeeld geeft dat de ploeg en fans goede hoop tegen Charleroi.

Waar Antwerp zo sterk is in eigen huis, doet Charleroi het op verplaatsing zeer matig. De laatste vier uitwedstrijden wist Charleroi namelijk niet te winnen. Kan Charleroi deze negatieve reeks doorbreken of is het toch Antwerp dat opnieuw thuis ongeslagen blijft?  Charleroi mist Christophe Diandy en Younes Delfi nu al voor langere tijd, verder lijkt de selectie fit. De ziekenboeg bij Antwerp is wel flink gevuld. Buiten drie spelers die alvanaf het begin van het seizoen geblesseerd zijn, zijn ook Sander Coopman, Dylan Batubinsika, Martin Hongla, en Koji Miyoshi geblesseerd. Kan László Bölöni een sterke opstelling uit de hoge hoed toveren tegen Charleroi of gaat Antwerp richting de eerste nederlaag sinds twaalf wedstrijden in eigen huis? We hebben een bookmaker gevonden met hele mooie odds en een bonus waarmee je kunt gratis wedden. Nadat we de odds hebben besproken gaan we gelijk over de Ladbrokes bonus.

 

statistieken antwerp charleroi

© Ladbrokes

 

 

Antwerp of Charleroi de favoriet volgens Ladbrokes?

Met de rechtstreekse strijd om de derde positie hebben we een bookmaker gevonden met verstand van de Pro League. Op de vraag of thuisploeg Antwerp met al die blessures bestand is tegen Charleroi lijkt Ladbrokes het antwoord te geven dat dat Antwerp met de huidige vorm de favoriet is voor de overwinning. De odds voor een overwinning van Antwerp staan op 2.06 wat dus toch al betekent dat je met deze odds je inzet ruim verdubbelt. Voor ene gelijkspel krijg je 3.40. Beide teams hebben hier niet veel aan maar de kans is toch wel aanwezig dat de wedstrijd eindigt in een puntendeling. De hoogste odds vind je bij een overwinning van Charleroi. Voor eindelijk een uitzege van Charleroi krijg je 3.80 keer je inleg terug. Ook staat er nog die mooie bookmaker bonus voor je klaar.

Met de Ladbrokes bonus krijg je een gratis weddenschap van 100% op je storting tot €200.Deze bonus hoef je slechts één keer rond te spelen binnen 7 dagen na je storting. Bovendien krijg je nog een gratis weddenschap van €10 zonder storting als bij je registratie de bonus code 10FREE gebruikt. Dubbele bonus dus bij Ladbrokes. Via de link kom je direct uit bij Ladbrokes.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Hoffenheim - Wolfsburg 15-02-2020
volgend artikel
Gratis wedden bij Atletico Madrid - Liverpool