weddenbonus nieuws

Wint Antwerp vanavond van Cercle Brugge?

Een zwaarbevochten overwinning op Gent zorgde voor drie punten en als Antwerp vanavond wint staan ze terug op de derde plek. Cercle zakte af naar de laatste plek en zal alles doen voor de punten.

De wisselende resultaten van Antwerp

Tegen Gent werd gewonnen en dat was nodig ook. De week ervoor ging Antwerp namelijk hard onderuit op bezoek bij Mechelen. Het werd 3-0 in een match waarin Antwerp niets in te brengen had. En dat terwijl Antwerp de weken ervoor nog overtuigend wist te winnen van zowel Charleroi als Waasland-Beveren. Het kenmerkt het seizoen van Antwerp. Goede overwinningen worden afgewisseld met verrassend puntverlies en enorm slechte wedstrijden. Toch houdt Antwerp zich op de derde en zelfs tweede plek. Als er enige consequentie in het spel van de Antwerpenaars zou komen kan het nog een mooie tweede seizoenshelft worden. Cercle zou op zich een tegenstander moeten zijn waar Antwerp niet al te vele moeite mee zal hebben. Met de huidige wisselende vorm weet je het echter nooit. Bovendien is de enige doelpuntenmaker van het weekend Martin Hongla geschorst. Laten we eens kijken wat de stand van zaken bij Cercle is voordat we over de odds van de Belgische bookmakers gaan.

 

Hoe komt Cercle van de laatste plek af?

Omdat Waasland Beveren gisteren een punt wist te pakken tegen Moeskroen zakte Cercle af naar de teleurstellende laatste plek in de Pro League. Het zat er aan te komen na zoveel verloren wedstrijden natuurlijk. De onderlinge verschillen in de staart van de Eerste Divisie zijn minimaal en daarom zou elk punt zo maar eens een verschuiving kunnen betekenen. Met een wedstrijd minder is de achterstand van Cercle op Waasland-Beveren nu een punt terwijl er twee punten verschil zitten tussen Cercle en Moeskroen. Daarboven, op de vijftiende plek zien we STVV staan met 23 punten. Toch lijkt winnen dit seizoen niet de sterkste kan van Cercle, anders kom je ook niet zomaar op de laatste plek te staan. Of de bookies vertrouwen hebben in winst van Cercle zie je hieronder. We hebben de odds van Betfirst gepakt bij deze match. In onze Betfirst review lees je alle ins en outs over deze betrouwbare bookmaker.

 

wedden op antwerp-cercle brugge met goede odds
© BetFIRST

 

Welk team heeft de beste odds?

Bij wedden op sport weet je natuurlijk nooit wie er gaat winnen. Er is altijd een mogelijkheid dat de favoriet een offday heeft of dat het net allemaal eens tegen zit. De noteringen wijzen dit keer uit dat Royal Antwerp in eigen huis de favoriet is vanavond. Inzetten op een overwinning van Cercle staat namelijk op 5.80 terwijl je 1.64 krijgt voor Antwerp. Een gelijkspel geeft ook nog een mooie 3.80. We verwachten niet dat Cercle kan winnen van Antwerp maar een gelijkspel zou als het meezit voor Cercle misschien wel haalbaar zijn. De odds hiervoor zijn in ieder geval interessant bij Betfirst.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Kan Manchester City de koppositie pakken tegen Aston Villa?
volgend artikel
Wedden op de Africa Nations Championship