weddenbonus nieuws

Zet in op Antwerp Brugge en krijg €100

Dit weekend kan je wedden op Antwerp Brugge of Genk Charleroi. Speciaal voor Belgen heeft Betcenter een heel aantrekkelijke welkomstbonus van 100% tot € 100! Naast deze eerste bonus, is er ook een Free bet tot € 15 via de Betcenter app. Hieronder vertellen we wat meer over deze twee bonussen en blikken we vooruit op de wedstrijden van Brugge en Genk.
 

Hoe geniet ik van deze € 100 Betcenter welkomstbonus

  • Klik op de Betcenter banner en open een account.
  • Stort minstens € 10 via Paysafecard, Neteller, Skrill, PayPal, of HiPay.
  • Hierna ontvang je de bonus van 100% tot een maximum van € 100.
  • Speel driemaal je storting en bonusbedrag rond op combinatie weddenschappen.
  • Al de afzonderlijke odds moeten minstens 1.50 hebben.
  • Je hebt liefst 90 dagen de tijd om de bonus vrij te spelen.

Betcenter Bonus © Betcenter

 

Betcenter Mobiele bonus: € 15 Gratis Weddenschap!

Hierboven heb je de Betcenter welkomstbonus kunnen nalezen. Daarnaast heeft Betcenter ook een Mobiele bonus! Download eerst en vooral de Betcenter app. Open de app en login om vervolgens een storting te maken van minstens 10 euro. Je zal onmiddellijk een gratis weddenschap van € 15 ontvangen. Met deze 15 euro Free Bet heb je dus een kans om de mobiele app en Betcenter nog beter te verkennen. Mis deze kans niet en speel dus ook mobiel!
 

Voorbeschouwing Antwerp Brugge en Genk Charleroi

Betcenter is een van de Beste Bookmaker België en heeft goede noteringen voor de Eerste Klasse wedstrijden. Brugge, nog met het maximum van de punten, gaat op bezoek bij nummer 4 Antwerp. Antwerp heeft 7 punten en is net zoals Club nog ongeslagen. Toch krijgt Brugge een notering van 2.10 en Antwerp een quotering van 3.55, een gelijkspel levert je dan een odd op van 3.20. Genk is ook ongeslagen en speelt attractief voetbal. Thuis ontvangen ze Charleroi en Genk krijgt een notering van 1.40, terwijl Charleroi een notering heeft van 6.51. We verwachten dat Brugge en Genk allebei zullen winnen, wat een notering geeft van 2.90 geeft.

 

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed €5 gratis op Feyenoord of Gent
volgend artikel
Bate Borisov PSV - €50 gratis