weddenbonus nieuws

Geweldige odds bij Antwerp tegen Anderlecht 05-04-2021

Een mooi paasweekend wordt vanavond nog afgesloten met een schitterende wedstrijd tussen Antwerp en Anderlecht. Wij hebben de beste odds kunnen vinden.

 

De strijd om PO1 is losgebarsten

Antwerp staat tweede op met 54 punten en Anderlecht staat op 49 punten. De tweede plek van Antwerp is het hoogst haalbare aangezien Brugge al op 70 punten staan. Tussen Antwerp en Anderlecht dat nu vijfde staat, staan nog Genk en Oostende. Alleen de top vier gaat voor de Play-offs 1 en dus is er nog wel werk aan de winkel voor Anderlecht. Oostende verloor van notabene van Waasland-Beveren en daar kan Anderlecht vanavond van profiteren. De ploegen staan op gelijke hoogte maar Anderlecht komt dus vanavond nog in actie.

 

Ook Genk dat derde staat verloor punten. Genk speelde gelijk tegen Standard en staat daarom op 50 punten. Anderlecht kan dus zomaar de derde plek overnemen als het wint van Antwerp. Zelfs een gelijkspel tussen Antwerp en Anderlecht zou ze allebei helpen. Nu verwachten we niet dat Vercauteren van Antwerp en Kompany bij Anderlecht het zullen gooien op een salonremise. We gaan dit keer wedden op voetbal bij Circus. Van alle bet sites zijn daar de odds het beste bij deze wedstrijd.

 

Verrassingen bij beide teams

Zo aan het einde van het seizoen ontbreken er wel een aantal spelers en daar moeten de coaches dan ook creatief mee omgaan. Josh Cullen is bij Anderlecht geschorst, Hendrik Van Crombrugge lijkt nog tot 1 mei langs de kant te staan maar ook Hannes Delcroix en Elia Cobbout lijken de rest van het seizoen te moeten missen. Bij Antwerp ontbreken Matheus en Sander Coopman. De laatste twee keer dat de ploegen in het Bosuil stadion speelden, werd het een gelijkspel. Op 27 december 2019 werd het 0-0. In mei van 2019 werd het 1-1. De laatste ploeg die op de Bosuil won was Anderlecht maar dat dat was alweer in februari 2019. Antwerp leunt nog op de overwinning tegen Club Brugge, is Antwerp opnieuw sterk tegen een goed team zoals Anderlecht? We gaan de odds erbij pakken.

 

Momenteel kan je in Belgie geen sport bonus krijgen, toch zijn er nog top odds te vinden voor Antwerp – Anderlecht.

 

wedden op antwerp-anderlecht met circus odds 05-04-2021

Β© Circus

 

 

De beste odds vind je bij Circus

Onze Circus ervaringen zijn niet de enige redenen waarom we bij Antwerp – Anderlecht Circus aanraden. Het zijn dit keer ook de odds die werkelijk fantastisch zijn. Je krijgt namelijk alleen al 3.02 voor wedden op Antwerp en dat is al ontzettend hoog. Voor Anderlecht staan de odds bij Circus op 2.45, een lichte favorietenrol voor Kompany en zijn mannen dus. Een gelijkspel staat hier op 3.44. Hoe je ook gaat inzetten vandaag, de odds zijn geweldig. Via de link hieronder kom je direct uit bij Circus. Fijne match!

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Waar kun je het beste wedden op Standard tegen Gent?
volgend artikel
Wedden op Eupen - Standard