weddenbonus nieuws

Inzetten op Anderlecht Standard – > 0,5 goal @ 10.00!

Een geweldige kans voor nieuwe Nederlandse en Belgische klanten bij Circus. Je kunt nu inzetten op 1 of meer doelpunten in het duel van Anderlecht tegen Standard Luik van vanmidddag tegen een quotering van maar liefst 10.00! Ook bestaande klanten die de Circus Super Odds actie nog niet gebruikt hebben kunnen meespelen. Nieuwe klanten pakken daarnaast € 15 gratis en € 250 stortingsbonus. Lees meer en win!
 

Hoe kan ik inzetten op > 0,5 goal @ 10.00 odd?

  • Klik op een van de Circus Bonus Banners op onze site en meld je aan of log in.
  • Stort met iDeal, Bancon, Visa/Master, Skrill of PaySafe of benut huidige saldo.
  • Ga naar promoties, super odds actie en wed max. € 5 @ > 0,5 goal @10.00.
  • Actieve bonus? Je ontvangt winst in Free Bets. Geen bonus? Krijg winst in cash!

 

Super Odds Circus
© Circus

 

 

Nieuw? Pak € 15 zonder storting en € 250 stortingsbonus!

Om voor bovenstaande actie in aanmerking te maken dien je eerst een storting te maken of in het verleden een storting te hebben gemaakt. Op je eerste storting krijg je van Circus een 100% bonus tot € 250. Je zet je bonus om in echt geld door 30x in te zetten op odds van 1.60 of hoger. Er is geen sprake van een tijdslimiet.  Ook krijg je € 5 Gratis Bonus Zonder Storting Sport direct na je aanmelding, € 5 door je gsm nummer te valideren in je accountgegevens en € 5 na het downloaden van de Circus App en het inloggen. Ook deze bonus speel je vrij door 30x in te zetten op 1.60(+) odds. Mocht je al klant zijn en je bonussen hebben vrijgespeeld, ontvang je de winst uit bovenstaande super odds actie in cash. Als je een actieve bonus hebt, krijg je de winst in Free Bets. Je kan ervoor kiezen om eerst je bonus vrij te spelen en erna pas een super odds promotie te gebruiken. Wekelijks zijn er verschillende super odds actie waaruit je kunt kiezen! De actie is eenmaal te gebruiken.
 

Voorbeschouwing Anderlecht Standard Luik

Door de 1-2 overwinning van Anderlecht uit bij Club Brugge afgelopen weekend is de titelstrijd weer helemaal open. Met nog 3 duels te spelen staat Club Brugge op 42 punten, Anderlecht op 40 en Standard op 38 punten. Zowel Anderlecht als Standard dienen vanavond te winnen. De thuisploeg heeft de beste papieren met een odd van 2.07, gelijkspel is 3.80 en winst Standard 3.55. Een odd van 2.07 voor de thuisploeg is zeker niet onaardig en daar gaan wij dan ook voor. Dat er minimaal 1 doelpunt valt is sowieso te verwachten.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Giro 2018: Tips, Odds en € 130 Exclusieve Bonus!
volgend artikel
Verstappen wint Grand Prix Spanje @ 50.00 bij Mr Green!