weddenbonus nieuws

Wedden op Anderlecht Lokeren : € 10 Free Bet

Beide ploegen zijn op de dool en moeten zich dringend herpakken in de competitie. Anderlecht staat vierde in de stand en Lokeren op plaats 15. In de vorige wedstrijd speelde Anderlecht dramatisch, terwijl Lokeren na een zoveelste puntenverlies afscheid nam van zijn coach Peter Maes en Trond Sollied aanstelde. Betway heeft voor een actie waarmee je met een inzet van € 25 een Free Bet van € 10 krijgt. Dit zonder enige verdere voorwaarden. Daarnaast is er voor Belgen ook nog een Betway bonus van 100% tot € 100. Hieronder vind je er details.

 

Free bet van € 10 bij Betway?

 • Log in op je account en selecteer de Freebetclub in promoties.
 • Kies vervolgens minstens 3 wedstrijden waar je op wilt wedden.
 • Plaats minstens € 25 inzet op combo weddenschap.
 • De totale minimum odd dient 3.00 te zijn.
 • Je ontvangt nadien tweemaal een € 5 Free Bet.

 

Nieuwe wedders krijgen ook 100% tot € 100

 • Registreer je account hier via de Betway banner.
 • Storten kan via Bancontact, Visa, Mastercard, Paysafecard.
 • Om de maximum bonus te krijgen dien je min € 100 te storten.
 • Vrijspelen kan door je bonus zesmaal in te zetten.
 • Minimum notering van 1.75 zijn van toepassing.
 • Dit alles binnen een 90 dagen periode.

 

Betway EK Wedden
© Betway

 

Voorbeschouwing Anderlecht Lokeren

Wedden op voetbal en Anderlecht Lokeren wordt geen sinecure. Net wanneer je denkt dat Anderlecht vertrokken is voor nieuwe successen spelen ze een dramatische wedstrijd tegen Eupen. Anderlecht heeft van de 12 gespeelde wedstrijden in de Jupiler Pro League, al vijfmaal punten verloren. Voeg daar de teleurstellende beker uitschakeling door Union en de zwakke Europese campagne aan toe, en je weet dat Anderlecht dringend moet presteren om de kritische paars-witte aanhang tevreden te houden. Kunnen zij het tij keren tegen Lokeren? Lokeren presteerde dit seizoen zwak en staat laatste met 6 punten, net zoveel als Zulte Waregem. Lokeren heeft de trainer ontslagen en hoopt met succestrainer Trond Sollied het degradatiespook te kunnen afwenden. Maar het schokeffect zal uitblijven, want een dag na de aanstelling van de nieuwe coach, verklaarde de voorzitter Roger Lambrecht dat hij de club dit seizoen nog wilt verkopen.
 

De voetbal gokken sites geven Anderlecht alvast de beste noteringen met een odd van 1.22 voor winst. Lokeren is niet kansloos, want ze krijgen een quoteringen van 4.20 al ze drie punten meenemen uit Brussel. Waag je kans bij deze bookmaker en pak de € 10 Free Bet plus eventuele bonus.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
€ 20 zonder risico op Antwerp Genk
volgend artikel
Spurs - PSV: € 200 extra op je storting