weddenbonus nieuws

Kan Anderlecht winnen van Gent in de Pro League?

Al vier wedstrijden op rij is Anderlecht ongeslagen. Nu komt Gent op bezoek dat vierde staat. Blijft Anderlecht vijf wedstrijden op rij ongeslagen of pak Gent de punten? Lees het hier!

Werpt verandering bij Anderlecht zijn vruchten af?

Een nieuwe coach zorgt vaak voor een nieuwe visie waarbij er gehoopt wordt op verbeterde resultaten. De nieuwe visie is er want Vercauteren durft topaankopen gewoon op de bank te zetten. De resultaten en het goede voetbal blijven nog achter. Afgelopen weekend werd er tegen Eupen met 0-0 gelijkgespeeld. Anderlecht wist geen grote kansen te creëren en af en toe schoot het eens van afstand op goal. Zonder resultaat dus.  Anderlecht staat op de twaalfde positie en snakt dus naar punten. Gaan de Paars-witten tegen Gent weer drie punten pakken? We gaan zo bespreken wat de odds bij de voetbal goksites zijn.

Gent met wedstrijd minder op de vierde plaats

Op verplaatsing bij Sint-Truiden kwam Gent zeer verrassend niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Wellicht dat de vermoeidheid van de zware match tegen Wolfsburg nog in de benen zat. Gent wist de Duitsers op 2-2 te houden waarbij voorafgaan werd uitgegaan van een nederlaag. Een zeer knappe prestatie dus maar het succes werd afgelost met 2 punten verlies in de nationale competitie. De wedstrijd na Anderlecht is direct tegen Standard dat een concurrent is. Gent zal dus goed doen om tegen Anderlecht een goed resultaat te halen om het vertrouwen voor de match tegen Standard al wat op te schroeven.

 

 odds gent anderlecht wedden belgie

© Betcenter

 

De verwachten de bookmakers van deze mooie Pro League wedstrijd?

We pakken de odds van Betcenter erbij om te kijken wie de underdog en wie de favoriet is. Het ligt erg dicht bij elkaar. Op winst van Anderlecht zien we odds terug van 2.82. Winst van Gent staat op 2.42 Gent is dus licht favoriet. Met de odds zo dicht op elkaar kan het dus een match worden die alle kanten op kan gaan. Een gelijkspel staat bij Betcenter bonus op 3.55 maar lijkt ook zeker niet uitgesloten. Bovendien kun je bij Betcenter een mooie stortingsbonus meepakken.

Wedden bij Betcenter met €100 bonus!

Inzetten op deze Jupiler Pro League wedstrijd is niet alleen vanwege de goede odds heel aantrekkelijk bij Betcenter. Er staat namelijk ook nog een mooie welkomstbonus op je te wachten! Als je minimaal €10 stort als nieuwe speler krijg je namelijk 100% van je inleg als bonus. Je verdubbelt dus eigenlijk je storting. De maximale bonus is €100 die je krijgt als je €100 stort. Eer geldt een rondspeelvoorwaarde van slechts drie keer op odds hoger dan 1.50 en je hebt hier 90 dagen de tijd voor. Klinkt goed toch? Via de link beneden ga je direct naar Betcenter.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Gokken op de derby tussen Zulte Waregem – Club Brugge
volgend artikel
Voert Bayern de druk op naar de koploper? Wedden op Eintracht - Bayern 02/11/2019