weddenbonus nieuws

Wedden op Anderlecht – Club Brugge in de Pro League

Anderlecht staat op de negende plaats en neemt het op tegen Club Brugge dat 10 punten los staat van de nummer 2.  Wint Brugge ook deze wedstrijd?

 

Heeft Anderlecht iets in te brengen tegen Club Brugge?

Er lijkt maar geen einde te komen aan de reeks wedstrijden zonder nederlaag van Brugge. De laatste nederlaag was op 10 november tegen Antwerp.  Hierna werden alle competitiewedstrijden op zijn minst gelijk gespeeld. Brugge is dus bezig aan een zeer goed seizoen en bewijst dus erg lastig af te stoppen. Anderlecht heeft als intern doel gesteld de Play-offs te behalen en dus zal het tegen Brugge strijden om minimaal een punt te pakken. Met slechts acht tegengoals dit seizoen belooft het een lastige wedstrijd te worden voor de aanvallers van Anderlecht tegen Brugge. Aan de andere kant is de aanval van Brugge de meest productieve van de Pro League.

 

Anderlecht daarentegen is de minst scorende ploeg van de top 10. Een voordeel dit seizoen is dat de verdediging het redelijk doet. Het aantal tegengoals van 24 is minder dan hoger geplaatste teams. Van de laatste vijf wedstrijden echter, wist Anderlecht er slechts één te winnen. Ook werd er één match verloren, de overige drie wedstrijden werden gelijkgespeeld. Het zou Anderlecht dus erg goed uitkomen om deze wedstrijd te winnen. De twee ploegen kwamen elkaar ook in de beker tegen. Brugge was in de bekerwedstrijd met 2-0 te sterk en Anderlecht zal dus revanche zoeken. Houden de online bookmakers rekening met een overwinning van Anderlecht?  Van de bet sites België hebben we bij Ladbrokes de beste odds gevonden.

 

odds anderlecht club brugge met welkomstactie

© Ladbrokes

 

 

De odds en bonus bij deze wedstrijd

Buiten het feit dat er een heerlijke Ladbrokes bonus voor je klaar staat, heeft Ladbrokes nu ook goede odds voor deze mooie match. Wat zijn de odds voor een overwinning van het thuisspelende Anderlecht? Je krijgt 4.40 keer je inzet als Anderlecht weet te winnen van Club Brugge terwijl je 1.84 krijgt als Brugge deze wedstrijd wint. Voor een gelijkspel krijg je 3.65 keer je inleg. Nu we het toch over de odds hebben, moeten we je melden dat er alleen voor nieuwe spelers verhoogde odds zijn. Dit is dus een speciale aanbieding voor nieuwe klanten. Als kennismaking met Ladbrokes krijg je nu namelijk odds van 6.00 als je inzet dat er minimaal één keer wordt gescoord. De oorspronkelijke odds staan hiervoor op 1.03. De extra winst die je pakt met deze speciale weddenschap wordt toegekend als bonus, die je in vijf keer kunt vrijspelen. Let ook op dat deze aanbieding niet valt te combineren met de welkomstbonus.

 

Als je meer interesse hebt in de welkomstbonus dan kun je natuurlijk gewoon de 100% bonus tot € 200 pakken. Bij Ladbrokes betekent dit dat je een freebet krijgt ter waarde van 100% van je storting. Als jij dus € 100 stort, krijg je een freebet die je 1x dient in te zetten binnen 7 dagen. De winst van deze freebet wordt direct omgezet in echt geld. Via de link hieronder meld je je aan bij Ladbrokes en kan je dus kiezen uit één van de twee welkomstacties.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Mechelen - Standard & Cercle-Antwerp met geweldige odds
volgend artikel
Gent tegen Genk met hele goede odds!