weddenbonus nieuws

Super 100% tot € 120 Actie voor Belgen bij Bwin!

Ben je woonachtig in Belgie en nog geen klant bij Bwin? Dan is het nu hét moment om je aan te melden. Je krijgt namelijk een stortingsbonus van 100% tot maximaal € 120 met zeer flexibele voorwaarden. Als bestaande klant kom je bij Bwin ook niks tekort, mede door veel promoties en een top wedden aanbod. In dit artikel lees je meer over Bwin en haar aanbiedingen en blikken we tegelijkertijd vooruit op het duel van zondag tussen Anderlecht en Antwerp.
 

Hoe krijg ik € 120 bonus bij Bwin als nieuwe klant?

  • Klik eerst op een van de Bwin buttons op onze website en meld je erna aan.
  • Maak erna een storting van € 10 of meer met bijvoorbeeld Bancontact of PayPal.
  • Je ontvangt erna direct een bonus van 100% tot een maximum van € 120.
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 3x in op odds van 1.40 of hoger binnen 90 dagen.

 

Bwin Welkomstbonus © Bwin

 

Benut het ongekend groot wedden aanbod van Bwin!

Met de Bwin Bonus ben je verzekerd van een goede start. Erna zijn er echter ook nog voldoende promoties die jouw winstkans vergroten. Winnen doe je door te wedden, en voor wedden ben je bij Bwin aan het juiste adres. Het biedt namelijk meer dan 50 verschillende sporten aan waar je op kunt inzetten! Daarnaast kun je ook bijvoorbeeld wedden op politiek, entertainment en eSports. Dit zowel via de desktop als de Bwin App. De klantenservice is ook van zeer goed niveau waardoor we al met al Bwin tot de beste Betting Sites mogen scharen.
 

Vooruitblik Anderlecht Antwerpen

De Belgische nationale competitie heeft reeds 5 speelrondes erop zitten en hierin wist Anderlecht 12 punten te behalen en Antwerp knap 11. Anderlecht is echter de ietwat betere ploeg en is doorgaans zeker in eigen huis erg sterk. De quoteringen laten dit ook zien. Winst voor Anderlecht levert een odd van 1.70 op. Gelijkspel staat genoteerd aan 3.80 en winst van Antwerp aan 5.00. Persoonlijk verwachten wij geen problemen voor Anderlecht. Wat verwacht jij? Zet in en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Vooruitblik duels PSV en FC Utrecht + € 100 aan Bonus!
volgend artikel
€ 50 Gratis voor Nederland Peru