weddenbonus nieuws

12 keer je inzet bij kwalificatie amateurclub

De Beker van België of de Croky Cup heeft nog zestien ploegen in de running om de Belgische Beker te winnen. Omdat er altijd verrassingen vallen, heeft Ladbrokes een mooie en interessante promotie voor nieuwe Belgische wedders. Hieronder bespreken we deze promotie en kijken we vooruit naar de duels van Mandel United, Deinze en Knokke.

 

12 keer je inzet bij kwalificatie amateurclub

Enkel Belgische nieuwe wedders kunnen genieten van deze promotie en aanmelden lukt door hier op de button “Wed nu op kwalificatie voor Knokke, Mandel United of Deinze” te klikken. Gebruik voor deze actie de code LAD12 en dan kan je tot 12 keer je inzet terugwinnen als een amateurclub zich plaatst voor de volgende ronde. Storten kan je doen zoals bij de meeste voetbal gokken sites via verschillende manieren en de belangrijkste methodes zijn Bancontact, Visa, Skrill en Neteller. Plaats daarna een prematch weddenschap dat minstens 1 amateur ploeg zich plaatst voor de volgende ronde in de Croky Cup. Deze wedstrijden zijn STVV vs Mandel United, Deinze vs Eupen en Union vs Knokke. De maximum inzet is 10 euro en dan wed je op Mandel United, Deinze of Knokke die doorstoot / doorstoten naar de volgende ronde.
 

 

Croky Cup wedden

© Ladbrokes

 

De normale quotering is nu 5.00 en dankzij de promotie is dit verhoogd tot 12.00. Opgelet, want enkel de kwalificatie dient te gebeuren in de 90 minuten reguliere speeltijd. Eventuele verlengingen of penalties tellen niet mee voor deze weddenschap. De extra meerwaarde (verschil tussen 12.00 en 5.00 notering) zijn wel aan extra’s voorwaarden verbonden. Zo dien je het extra winstbedrag viermaal inzetten op minimum noteringen van 1.80. Stel dat je voor 10 euro wedt en je bet is winnend, dan is 50 euro winst voor jou en 70 euro is extra meerwaarde. Deze 70 euro dien je dan in totaal vier keer in te zetten op plus 1.80 weddenschappen. Je dient dit binnen de 30 dagen te doen. Dit is een leuke promotie van de bookmaker.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Speel € 50 risicovrij op Man. U - Arsenal!
volgend artikel
Inzetten op Juventus Inter: bonus tot € 75