weddenbonus nieuws

Altijd up to date met weddenbonus.com

 

Tot een aantal jaar terug had waarschijnlijk niemand de enorme opkomst van het online weddenschappen afsluiten kunnen voorspellen. Zeker niet in het tempo waarin de populariteit stijgt. Met deze stijging groeit ook het aantal wedkantoren dat zich op de internetmarkt richt. Volgens het CBS was onder e-shoppen onder jongvolwassenen het plaatsen van weddenschappen in 2008 nog niet erg populair. Over recentere cijfers is nog niets bekend, maar ligt in de lijn der verwachting dat dit absoluut is toegenomen.

 

Om tussen al die bookmakers de juiste te kiezen is nogal zoekwerk vereist. Welke bookmaker geeft de hoogste quotering en bij welke bookmaker is de hoogste bonus van toepassing. Op deze laatste vraag valt geen eenduidig antwoord te geven. Hiervoor is van belang hoeveel risico een speler bereid is te nemen en wat het gewenste stortingsbedrag is. Om toch een juiste keuze te kunnen maken zonder zelf alle wedkantoren bij langs te gaan en de voorwaarden door te nemen geeft weddenbonus een overzicht van bonussen per bookmakers. De voorwaarden staan hierbij duidelijk en overzichtelijk vermeld. Via de calculator kan vervolgens met een druk op de knop worden uitgerekend welke bonus kan worden verkregen bij een gekozen stortingsbedrag.

 

Vrijwel iedere bookmaker beschikt over een bonus voor nieuwe of bestaande klanten. In hoog tempo worden deze nieuwe bonussen verwerkt en actueel gehouden op weddenbonus.com. In de laatste drie maanden zijn er bijvoorbeeld al acht nieuwe bookmakers verwerkt in het overzicht van weddenbonus. Hierdoor komt het totaal uit op 19 bookmakers waarvan overzichtelijk de bonus kan worden bekeken. Door de site continue up-to-date te houden wordt het gemak gehalte voor iedere online speler hoog gehouden.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Betway - 20 € voor een vrije weddenschap
volgend artikel
Bet365 Bonus 2012