weddenbonus nieuws

€ 50 gratis op de Nederlandse Beker

Deze week zijn er in de meeste Europese landen, net zoals in Nederland, de nationale bekerwedstrijden. Om deze bekerduels interessant te maken, biedt Mr Green zijn nieuwe Nederlandse klanten een storting bonus van 50 euro aan. We leggen je hieronder uit wat je dient te doen voor deze promotie en blikken vooruit naar het duel AZ Alkmaar PEC Zwolle.
 

AZ Alkmaar PEC Zwolle : Free € 50 Mr Green

Deze fantastische actie van Mr Green Nederland is er speciaal voor nieuwe Nederlandse klanten. Je dient je hier te registreren via de Mr Green button, zodat je onmiddellijk op de juiste pagina terechtkomt.  Je zal met echt geld dienen te spelen, dus zodra je account is aangemaakt dien je een storting te maken. Dit kan via de populaire manieren zoals iDeal, Mastercard of Visa. Stort voor minstens 20 euro, want de eerste bet dient 20 euro te zijn om recht te hebben op de 50 euro gratis wedden. Plaats een weddenschap op bijvoorbeeld AZ Alkmaar PEC Zwolle met minimum notering van 1.80 met een inzet van minimum 20 euro.
 

Ongeacht het resultaat van je gekozen wedstrijd, je zal tweemaal 25 euro aan Free bets ontvangen. Deze Free bets kan je dan inzetten op wedstrijden naar keuze met een + 1.80 notering. Deze Free Bets dien je binnen de zeven dagen gebruiken. Enkel de nettowinst uit deze Free Bets zal op je account gestort worden.

 

Mr Green Bonus

© Mr Green

 

Voorbeschouwing AZ Zwolle tips

AZ Alkmaar won afgelopen weekend zijn wedstrijd in de Eredivisie met 2-1 van Excelsior, terwijl PEC Zwolle niet verder kwam dan een scoreloos gelijkspel, thuis tegen NAC Breda. In de algemene stand staat AZ vijfde, met 25 punten en Zwolle bengelt net boven de degradatiezone met 15 punten. Ook bij de bet sites zien we dat AZ de favoriet is in deze wedstrijd, want Mr Green geeft AZ een notering van 1.35 voor winst. Zwolle moet het stellen met de hoge notering van 8.00 voor winst, een gelijkspel in de reguliere speeltijd is 4.50. We verwachten dat PEC voor een verrassing kan zorgen en plaatsen hier onze 20 euro op. Waag je kans en hou er rekening mee dat als je gebruikmaakt van deze Mr Green bonus, je minstens een 1.80 notering dient te hebben.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Liverpool Man United 100% tot €200
volgend artikel
River Plate tegen Al Ain: € 150 bij Bet777