weddenbonus nieuws

Gratis € 50 voor Alaves – Valencia

Vandaag spelen Deportivo Alaves en Valencia de tweede wedstrijd van de dag om 16u15 in Alaves. Deportivo Alaves staat op een knappe vijfde plaats en kan mits een zege zelfs voorbij Real Madrid gaan. Valencia doet het iets minder goed en staat slechts elfde. De kloof met de top zes bedraagt maar 4 punten en Valencia wil die snel overbruggen. Lukt hen dit vanavond al tegen Alaves? Waag je kans bij Mr Green en krijg een bonus van € 50 om gratis te wedden op de wedstrijd van Alaves – Valencia.
 

Deportivo Alaves – Valencia: Tips

Alaves doet het uitstekend en staat momenteel op een plaats die recht geeft op Europees voetbal: een vijfde plaats met 28 punten. Dat zijn er slechts 2 minder dan Real Madrid, en 9 op Barcelona. Maar op de tegenstander van vandaag hebben ze een bonus van 6 punten. Alaves is samen met Barcelona, de enige ploeg die thuis nog niet verloren heeft! Uit 8 wedstrijden puurden ze vier overwinningen en 4 gelijke spelen. Voor spektakel en goals ben je aan het verkeerde adres, want in die 8 duels hebben ze maar 9 keer gescoord.
 

Valencia is in de middenmoot van LaLiga Santander beland en de vraag is of ze hun seizoen nog kunnen redden. Valencia verloor op 17 duels nog maar drie keer, wat heel goed is, maar ze konden ook nog maar 4 keer winnen. Met 10 gelijke spelen, weet Valencia wat ze moeten doen, de kansen afwerken. Want hier wringt het schoentje: slechts 15 doelpunten in 17 duels. Als Valencia op bezoek speelt, is het nog erger gesteld: slechts 5 doelpunten op 8 wedstrijden en toch twee wedstrijden winnend weten af te sluiten.
 

Tips Alaves Valencia quoteringen

© Mr Green

 

Noteringen Alaves – Valencia

Ondanks het huidige klassement, het thuisvoordeel en Valencia die uit zeer slechte resultaten haalt, hebben de Goksites Voetbal toch Valencia een hogere odd gegeven voor deze wedstrijd. Valencia heeft een notering van 2.43 en Alaves krijgt zelfs 3.05 als quotering. Ook een gelijkspel krijgt nog 3.20, toch iets waar Valencia in uitblinkt dit seizoen. We verwachten dat Alaves deze wedstrijd zal winnen en plaatsen ons geld op een 1-0 overwinning.

 

Wedden? Doe het bij mr Green en pak € 50

Enkel Nederlanders kunnen zich inschrijven bij deze Bookmaker Mr Green. Klik hiervoor de button Mr Green en maak een storting via iDeal, Visa of Mastercard. Zodra je eerste weddenschap minstens 20 euro bedraagt en met een minimum notering van 1.80, zal je de 50 euro ontvangen. Dit is ongeacht of deze eerste weddenschap winnend of verliezend is. De vijftig euro krijg je in de vorm van 2 Free bets van elk € 50. Er zijn maar weinig bookmakers die zo’n mooie welkomstbonus aan hun nieuwe wedders geeft.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Free Bet € 10 op FA Cup
volgend artikel
Bet777 mobiel wedden op voetbal: € 150