weddenbonus nieuws

Nu bij Circus: 1 doelpunt bij Ajax Standard @ 5.00

Ajax en Standard spelen dinsdag de terugwedstrijd in Champions League, nadat het in Luik 2-2 werd. Wie zal er doorgaan naar de volgende ronde? Heel veel spanning voor beide ploegen, want bij kwalificatie lonkt de vetpot van de Champions League. Circus maakt deze wedstrijd nog spannender voor je, met een verhoogde odd van 5.00 bij minstens 1 doelpunt. Zowel Nederlanders als Belgen kunnen hiervan profiteren. We kijken vooruit op dit duel en vertellen je hoe je kan genieten van deze promotie.

 

Circus: 1 doelpunt levert je 5.00 op

  • Meld je aan bij Circus door hier op de banner of foto te klikken.
  • Storten kan via iDeal, Bancontact, Visa, MasterCard.
  • Ga naar de Super Odds pagina van Circus.
  • Plaats maximum €10 op de wedstrijd Ajax Standard.
  • Winst wordt uitbetaald in cash

 

Ajax Standard Wedden Circus © Circus

Deze promotie is er enkel voor nieuwe klanten en is ter vervanging van de normale Circus bonus. Die bonus bestaat uit Free Bets tot €110. Bovendien krijgt iedereen die zich aanmeldt bij Circus tot €10 gratis. Dit kan je inzetten op alle evenementen, behalve op de Super Odds promotie van Circus.
 

Voorbeschouwing Ajax – Standard Luik

Doordat vele teams aan elkaar gewaagd zijn, is wedden op de Champions League enorm aantrekkelijk en spannend. Vele Bookmakers gaan hierin mee door een Champions League Bonus te geven, waarvan bovenstaande Circus Bonus een goed voorbeeld is. Ongeacht voor welk team jij kiest, speel je met een gigantische quotering. We verwachten dat Ajax deze wedstrijd zal winnen, omdat ze thuis toch sterker dan uit. Al heeft de 1-1 tegen Heracles ons ook wat aan het twijfelen gebracht. Maar ook Standard kwam thuis niet verder dan een 0-0 tegen promovendus Cercle Brugge. Het is moeilijk om te schatten wie er aan het langste eind zal trekken. Dankzij Circus kan je wedden op minstens 1 doelpunt in deze wedstrijd en dat zal wel gebeuren. Standard moet komen, terwijl Ajax vol op de counter kan spelen. Wat denk jij? Benut je Bookmaker Bonus, zet in en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Profiteer van 200% tot € 100 BetFIRST Aanbieding!
volgend artikel
Wed €5 gratis op Feyenoord of Gent