BetCity Nieuws

Ajax – Sporting odds & voorbeschouwing

Ajax kan ongeslagen blijven in de groepsfase en zelfs zes wedstrijden op rij winnen op het kampioenenbal. Daar moeten ze dan wel Sporting Lissabon voor verslaan. Gaat dat lukken?

Ajax bezig aan een geweldige reeks

Met vijf overwinningen en maar liefst 13 goals in de groepsfase , is Ajax op Bayern de meest succesvolle ploeg in de Champions League groepsfase. Het verschil zit hem slechts in drie doelpunten in het voordeel van de Duitsers. Nu Ajax zo’n mooie serie heeft neergezet, zijn er kenners die zeggen dat Ajax het zo maar eens tot de halve finale kan schoppen. Dat is wellicht nog wat te optimistisch en er kan nog een hoop gebeuren. Toch bewijst het wel dat de overwinningen op Besiktas, Borussia Dortmund en Sporting indruk gemaakt hebben Europa. De Amsterdammers zijn er ook al zeker van dat ze als groepshoofd eindigen. Hoe Erik ten Hag gaat spelen is nog niet zeker maar toch zal de basisopstelling niet zo veel verschillen van de vorige keren dat Ajax optrad in de Champions League. We gaat zo kijken wie er favoriet is bij de betting sites. Eerst is het tijd om de tegenstander uit te lichten.

Sporting Lissabon is al zeker van de tweede plek

De match tegen Ajax is er een die niet eens meers zo heel belangrijk is voor Sporting. Door de laatste weken overtuigend te winnen in de Champions League zijn ze al zeker dat ze na de winterstop bij de laatste 16 eindigen. Dat doen ze wel als nummer twee. Ajax kan niet meer ingehaald worden. Met name de overwinning op borussia Dortmund vorige maand was indrukwekkend. Door twee goals van Pedro Goncalves werd het 3-1 voor de Portugezen.

Niet alleen in Europa doet sporting het goed. In alle competities is de ploeg nu 12 wedstrijden ongeslagen. Dit weekend werd Benfica verslagen en dat betekent dus dat Sporting ,met vertrouwen afreist naar Amsterdam. Opnieuw zijn er wel wat blessures bij Sporting. Zo is Sebastian Coates afwezig, en lijken Jovan Cabral, Ruben Vinagre en Joao Palhinha niet fit om te spelen.Dat betekent dat er twee vragen overblijven: wie gaan er spelen voor Sporting en wie van de beste bookmakers Nederland heeft de beste odds. Op die laatste vraag geven we hieronder antwoord.

Betcity odds bij Ajax- Sporting 07-12-2021
©Betcity

Is Ajax favoriet tegen Sporting?

Bij betcity vind je een geweldige aanbieding voor nieuwe spelers, die elke odds overklast. Je krijgt namelijk vijf keer je inzet als de Amsterdammers winnen. .Dit is een promotie voor nieuwe spelers, maar ook als je al geregistreerd ben, zijn de odds nog meer dan prima. Wedden op een overwinning van Ajax levert je 1.44 op. Voor een overwinning van Sporting krijg je 7.00 en een gelijkspel levert 4.90. Hoewel Ajax dus niet echt hoeft zijn ze bij de bookmaker toch wel flink favoriet. Vergeet niet de Betcity review door te lezen voor je gaat wedden op deze mooie Champions League wedstrijd. 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
PSV - FC Utrecht wedden in de Eredivisie
volgend artikel
Wordt Max Verstappen wereldkampioen in Abu Dhabi?