weddenbonus nieuws

Ajax – Paok Saloniki: 888Sport Verdrievoudigt je winst!

Ajax staat aan de vooravond van een zeer belangrijk duel. Het neemt het in de 3e voorronde van de Champions League thuis op tegen het Griekse Paok Saloniki. De voorspellingen over dit duel zijn verdeeld. Wat jouw voorspelling ook is, 888Sport verdrievoudigd de winst voor nieuwe Nederlandse wedders op dit duel! Wij blikken vooruit op deze actie en het duel.

 

Hoe profiteer ik van verdrievoudigde winst bij 888Sport?

  • Meld je aan via een van de Bonus Banners bij 888Sport.
  • Wedden met iDeal of bijvoorbeeld Neteller, Skrill, PayPal.
  • Wed een bedrag van € 5 – € 10 op dit of een ander duel.
  • Gewonnen? 888Sport betaalt 3x je oorspronkelijke winst uit.
  • De extra uitbetaalde winst wordt uitbetaald in Free Bets.
  • Zet je Free Bets binnen 7 dagen in en alle winst is voorwaardenvrij voor jou!

 

888Sport Bonus © 888Sport

 

Voorbeschouwing Ajax – Paok Saloniki: Quoteringen en Verwachtingen

Bovenstaande 888Sport Bonus maakt het zeer aantrekkelijk om een weddenschap op Ajax tegen Paok Saloniki te plaatsen. Om ook winst te boeken uit deze Bookmaker Bonus blikken wij voor jou vooruit op dit duel. Ajax kent onder nieuwe trainer Bosz een matige voorbereiding en moet het waarschijnlijk stellen zonder Milik, Younes en Bazoer. Aanwint Westermann lijkt te starten. Waar Bosz bekend staat als een aanvallende coach is Paok een meer verdedigend team. Afgelopen seizoen eindigde het 4e in de competitie en het herbergt enkele bekende namen zoals Berbatov en Biseswar. Wij verwachten dat Paok op de counter gaat spelen en Ajax laat komen. Mocht Ajax achterin stand kunnen houden lijkt een winst zeker een optie. Een € 10 inzet bij 888Sport op Ajax levert je een winst van € 29.50 op! Meld je onderstaand aan en waag een gokje bij 888Sport! Actie is slechts tijdelijk, wees snel.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Super Cup Belgie - Voorspel minuut 1e goal en win € 500!
volgend artikel
Wed op Voorronde EL en ontvang € 10 Free Bet van Circus!