weddenbonus nieuws

Erop of eronder voor Ajax tegen Paok Saloniki

Dinsdagavond staat de belangrijke kwalificatiewedstrijd tegen Paok Saloniki op het programma voor de Amsterdammers. Hoewel we zien dat resultaten uit het verleden geen garantie geven voor de toekomst hopen de Amsterdamse fans natuurlijk op een herhaling van vorig jaar. Een hele grote horde die op de weg ligt is PAOK. Kan Ajax zich plaatsen voor de laatste kwalificatiewedstrijd? We bespreken ook even de BetFIRST promoties!

 

2-2 in de ”hel van Thessaloniki”, wat verwachten we in de Johan Cruijff Arena?

De eerste deelname ooit in de Champions League moet nog komen en dat was goed te horen op de tribunes. De fans van PAOK, die meerdere malen in de Europa League uitkwamen, willen erg graag eens het kampioenenbal meemaken en deden er in de thuiswedstrijd alles aan om hun club naar de volgende ronde te krijgen. Het spookte 90 minuten lang in Thessaloniki. De meegereisde Ajax Supporters werden de hele wedstrijd overstemd door 25.000 PAOK-fans. Dinsdag is het dus zaak voor de Ajacieden om de Johan Cruijff Arena te laten kolken.

 

Met een overtuigende uitslag tegen FC Emmen hebben de Amsterdammers afgelopen zaterdag in ieder geval hun moraal weer een boost kunnen geven. De 5-0 zorgde niet alleen voor de eerste overwinning, maar was ook de eerste wedstrijd zonder tegendoelpunt. Na de 2-2 uit bij Vitesse, volgde dus het 2-2 gelijkspel in Thessaloniki. Het spel van Ajax kwam zaterdag soms wat nonchalant over en de kleine foutjes die gemaakt werden zal Ajax uit het spel moeten krijgen voor de ontmoeting tegen de Grieken. Ajax heeft het voordeel dat het al twee uitgoals heeft gemaakt maar weet dat deze wedstrijd zeker nog niet is gespeeld.

 

Ajax met een sterk elftal tegen PAOK

Goed nieuws volgde zich snel op bij Ajax na het gelijkspel in Griekenland. Eind vorige week werd bekend dat zowel David Neres als Hakim Ziyech deze zomer niet vertrekken en zelfs voor een extra jaar in Amsterdam hebben bijgetekend. Het gerucht gaat nu dat zelfs Donny van de Beek zijn transfer naar Real Madrid een jaar uitstelt. Dat het goed zit binnen het team van Erik ten Hag, dat blijkt dus wel. Nu deze drie belangrijke spelers dit jaar nog blijven, zullen ook zij zich des te meer voor de Champions League willen plaatsen.

 

Bij de Grieken, die hun competitie pas beginnen op 25 augustus vielen twee spelers positief op. De Nederlander Diego Biseswar en Chuba Akpom, de voormalig jeugdspeler van Engeland en Arsenal. Met name op de sterke Akpom had Ajax maar weinig grip en bewees dat ook met een goal.

 

Ajax krijgt het thuisvoordeel van de beste bookmakers voor Nederlanders. Zij geven voor een Ajax overwinning 1.40. Een gelijkspel komt uit op 5.05 en winst van PAOK geeft 6.95. Er wordt dus verwacht dat Ajax er met de winst vandoor gaat.

 

Ajax - PAOK Thessaloniki gokken quotes Champions League
© BetFIRST

 

Speciale quoteringen voor deze match.

Gokken op Ajax – PAOK wordt een stuk interessanter als je weet dat BetFIRST continu uit de hoek komt met mooie aanbiedingen dankzij hun Lucky Boost promotie. Voor informatie over de beste voetbal gokken sites kan je ook op onze speciale voetbal pagina kijken. Deze week krijg je als je gaat wedden op Ajax – PAOK Saloniki kan dat met een speciaal verhoogde quotering. Als alle wedstrijden van de Champions League kwalificatie tussen Ajax – PAOK, Club Brugge – Dynamo Kiev & Celtic – Cluj, eindigen in +2,5 doelpunten dan krijg je odds van 8.0.  Met alle Europese kwalificatiewedstrijden voor de boeg, is dit een prima reden om te beginnen bij BetFIRST, klik op de banner hieronder om direct te starten!

 

Over de auteur

vorig artikel
De kampioen Manchester City op bezoek bij West Ham United
volgend artikel
Engels onderonsje in Europese Supercup: Liverpool - Chelsea wedden odds