weddenbonus nieuws

Gokken op Ajax Legia met € 5 gratis wedtegoed bij b-Bets!

Ajax coach Peter Bosz gaf aan dat Ajax zomaar de Europa League zou kunnen winnen. In dat geval dient men vanavond eerst af te rekenen met Legia Warschau. Denk jij dat Ajax doorgaat of zal Legia te sterk zijn? Bij Bookmaker B-Bets kun je in ieder geval exclusief via WeddenBonus.com € 5 gratis zonder storting krijgen om in te zetten op dit duel. Aanvullend wacht er ook nog een interessante stortingsbonus voor alle nieuwe klanten uit Nederland. Wij laten je weten hoe jij kunt deelnemen en schreven een Ajax Legia Voorbeschouwing.
 

Hoe krijg ik € 5 gratis zonder storting bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets exclusief op onze website en schrijf je in.
  • Je ontvangt gelijk een Gratis Weddenschap van € 5 in je account.
  • Zet je Free Bet in op een duel naar keuze met een 1.80(+) quotering.
  • Alle winst die je maakt uit je bet is vervolgens bonusgeld voor jou.
  • Zet voor € 80 in op 1.80(+) bets voordat je je winst kunt uitbetalen.

 

B-bets 5 euro gratis © b-Bets

 

Pak direct de € 100 B-bets Stortingsbonus mee!

Nadat je geprofiteerd hebt van bovenstaande sportweddenschappen gratis bonus zonder storting is er nog genoeg reden om bij b-Bets te blijven wedden. Sinds kort heeft b-Bets een nieuw design met daarbij ook extra interessante quoteringen en een prima wedden aanbod. Voordat je dit gaat ontdekken, kun je je echter allereerst aanmelden met de Wedden Bonus van b-Bets. Een stortingsbonus van 100% tot maximaal € 100 die je vrijspeelt door je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger. Je hebt hiervoor in totaal 30 dagen de tijd. In de tussentijd kun je ook profiteren van tal van tijdelijke promoties. Storten kan o.a. met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en PaySafeCard.
 

Voorbeschouwing Ajax – Legia Warschau

Special voor degene die hun € 5 Free Bet op Ajax Legia inzetten of degene die hun stortingsbonus benutten voor een weddenschap op dit duel blikken we vooruit op deze ontmoeting. In Polen eindigde het eerste duel in een 0-0 gelijkspel. In met name de eerste helft was Ajax de sterkere partij en werd een doelpunt onterecht ontnomen. Ajax, dat een goede reeks met overwinningen na de winterstop kent, is in eigen huis de favoriet. De Polen wisten namelijk weinig te imponeren in het eerdere duel en staan op een teleurstellende 3e plek in de nationale competitie. Winst van Ajax levert je een 1.41 odd op, gelijkspel staat genoteerd tegen 4.50 en winst van Warschau @ 8.20. Interessante quoteringen voor een interessant duel. Claim nu je bonus en zet in!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Zenit Anderlecht bij Betcenter met € 115 Bonus!
volgend artikel
Wie wint de EFL Cup? Man. United @ 6.00 of Southampton @ 11.00?