weddenbonus nieuws

Geld inzetten op Ajax – Juventus? € 200 Gratis wacht!

Ajax neemt het in het eerste kwartfinale duel van de Champions League thuis op tegen Juventus. Een prachtig affiche dat jij voor jou nog meer naam kunt geven door te wedden op Ajax Juventus. Er wachten bij bookmaker BetFIRST nu geweldige en verhoogde quoteringen op jou. Daarnaast krijgt iedereen die nog geen klant is € 200 gratis om te wedden en zijn er ook nog verschillende andere promoties voor zowel nieuwe als bestaande klanten. In dit artikel vind je alle actie details en een Voorbeschouwing Ajax Juventus Quotes.
 

Hoe krijg ik 100% tot € 200 bonus bij BetFIRST?

  • Klik op een van de BetFIRST aanmeld buttons op onze site en schrijf je gratis in.
  • Stort € 10(+) met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Ontvang direct na je storting een 100% stortingsbonus met maximum van € 200.

Hoe zet ik mijn bonusgeld om in echt geld?

  • Zet de waarde van je stortings- en bonusbedrag 2x in op 1.40(+) odds binnen 30 dagen.
  • Voorbeeld: Stort € 50 en krijg € 50 bonus. Speel (2x 50 + 2x 50) en bonus is echt geld.

 

 

Geniet ook van de vele andere voorbeelden!

Bovenstaande BetFIRST Bonus is dé perfecte binnenkomer voor je Ajax Juventus Bet, maar daarmee houdt het nog niet op. Zo profiteer je dagelijks van de BetFIRST Lucky Boost. In het menu vind je de Lucky Boost terug en als je in deze sectie terecht bent gekomen, zie je dat je kunt kiezen voor vele verhoogde quoteringen. Ook geniet je elke dag van de Combo Boost. Als je pre-match combinatie bets speelt met 4 of meer voetbalselecties en wint, krijg je een extra winstpercentage. Dit begint reeds met 5% extra winst bij 4 selecties en loopt op tot 50% extra winst bij 15 of meer selecties. Het maximale extra winstbedrag is maar liefst € 10.000 en wordt niet uitbetaald in Free Bets, maar in cash geld! Daarnaast zijn er nog regelmatig promoties gericht op een specifiek evenement. Met dit promotie aanbod, tientallen verschillende sporten waarop je kunt wedden met honderden selecties, hoort BetFIRST tot de betere Bookmakers Nederland.

 

BetFIRST ComboBoost
© BetFIRST

 

Voorbeschouwing Ajax Juventus Odds

Om jouw gokken op Ajax Juventus Toto avontuur zo succesvol mogelijk te maken blikken we vooruit op het duel middels een voorbeschouwing. De Amsterdammers kunnen niet met een beter gevoel het duel aangaan, na 1065 niet op de eerste plek in de competitie te hebben gestaan, was het zondag dan eindelijk zover. Puntverlies van PSV zorgde ervoor dat de Amsterdammers op doelsaldo voorbij gaan aan PSV. Dit doet het met een geheel fitte selectie! Voor Juventus is de competitiestrijd minder spannend, de ploeg uit Turijn staat op een eerste plaats met 20 punten voorsprong op haar eerste achtervolgers. Het pijnpunt van Juventus ligt met name bij de fitheid van de selectie. Cristiano Ronaldo reist mee af naar Amsterdam maar is nog altijd een onzekerheid. Van wie zeker is dat ze niet gaan spelen, is Chiellini, Emre Can, Carcera en Barzagli.
 
In de vorige ronde wist Ajax te verassen door een 1-2 thuisnederlaag tegen Real Madrid om te buigen met een 1-3 overwinning in Madrid. Thuis speelde het toen, ondanks de nederlaag, ook zeer sterk. Juventus maakte juist uit een slechte beurt (2-0 nederlaag bij Atletico Madrid) maar wist thuis met een 3-0 overwinning dit om te buigen. De vraag is of Ajax, net als Atletico, thuis tegen Juventus, aanvallend potten kan breken en de counters kan weerstaan. In dat geval maken de Amsterdammers zeker kans. De Odds Ajax Juventus Quoteringen zijn bekend en kun je hier alvast bekijken, zo ben je optimaal voorbereid voor Ajax Juventus Betting! Het moge geen verassing heten, maar Ajax is de underdog. Zij krijgen een quotering van 3.35. Gelijkspel staat genoteerd aan 3.30 en winst Juventus aan 2.30. Dit is slechts een van de vele interessante wedden opties bij BetFIRST. Beproef je geluk nu bij BetFIRST, bekijk alle quoteringen, profiteer van promo’s en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Topwedstrijd Spurs-City met € 50 free bet bij Leovegas
volgend artikel
Champions League: Manchester tegen Barcelona met Lucky Boost!