weddenbonus nieuws

Ajax – Heerenveen: € 50 gratis

De eerste wedstrijd in de Eredivisie van 2019 zit er alweer op. Vitesse won met 3-2 van Excelsior en sluipt zo naar de vierde plaats in het klassement. Morgen staat er onder andere Ajax Amsterdam – SC Heerenveen op het programma als afsluiter van de 18e speeldag. Als je wilt wedden op Ajax vs Heerenveen, dan kan je dit doen bij Mr Green. Je kan er zelf twee free bets van elk 25 euro mee verdienen. Hoe? Dit leggen we hieronder uit en bovendien blikken we vooruit naar het duel Ajax tegen Heerenveen en de odds die bookmaker Mr Green hen geeft.
 

Krijg 2 Free Bets van elk € 25

Laten we van start gaan met de promotie die Mr Green aanbiedt. Als je een nieuwe wedder bent uit Nederland en je je via de Mr Green button hier op de pagina registreert, dan kom je in aanmerking om de Mr Green bonus te krijgen. Na de registratie zal je een storting dienen te maken, maar dit kan via ons vertrouwde iDeal, Visa of Mastercard. Als je een eerste weddenschap van minstens 20 euro inzet op minimum noteringen van 1.80, zal je ongeacht de uitkomst van je eerste bet, de Mr Green bonus ontvangen. Deze bookmakers is een van de weinige met zo’n aantrekkelijke bonus. De 2 Free Bets die je ontvangt, dien je te gebruiken binnen de 7 dagen en dit ook odds van meer dan 1.80. De nettowinst die je krijgt, is dan weer voor jou en dit zonder verdere voorwaarden.

 

Ajax - Heerenveen

© Mr Green

 

Noteringen Ajax vs Heerenveen Voorbeschouwing

Als we naar het klassement kijken dan zien we dat Ajax en PSV er met kop en schouders bovenuit steken. Ajax staat tweede met slechts 2 punten achterstand op PSV. Heerenveen staat op de tiende plaats en dit met 26 punten achterstand op Ajax. Volgens de Goksites Voetbal is Ajax natuurlijk de favoriet en ze krijgen zelfs maar een odd van 1.06 voor winst. Wedden op winst voor Ajax is niet verstandig, want je kan er bijna niets mee winnen. Een bet van 100 euro zou je maar 6 euro kunnen opleveren. Heerenveen heeft een notering van 36 voor winst op Ajax en alhoewel dit een heel moeilijke opdracht is, is alles mogelijk in voetbal.
 

Waarom krijgt Ajax zo’n lage odd? Ze staan tweede in het klassement en hebben nog maar twee keer punten laten liggen op 17 wedstrijden. Thuis hebben ze bovendien nog niet verloren, slechts eenmaal gelijk gespeeld. Daarbij komt ook nog dat Heerenveen sinds 2009 al niet meer gewonnen heeft van Ajax. Komt hier verandering?

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
STVV - Genk: € 30 Free Promo
volgend artikel
AZ - Vitesse : Wedden levert je € 200 op