weddenbonus nieuws

Wedden op de rivaliteit tussen Ajax en FC Utrecht in de KNVB Beker

Het is weer zover. Ajax komt FC Utrecht tegen in de beker en dat betekent natuurlijk dat we ons kunnen opmaken voor een mooie voetbal avond. FC Utrecht verloor dit weekend nog van PSV maar kan zich tegen Ajax altijd net iets meer opladen. Wie wint er?

 

Ajax wint gemakkelijk in de Eredivisie

Zaterdag avond won Ajax opnieuw zonder enige probleem in de Eredivisie. De doelstelling om te overwinteren in de Champions League is dan niet doorgegeven, Ajax moet het doen met de Europa League in januari, het is in ieder geval op koers voor het landskampioenschap. De Amsterdammers zouden daar natuurlijk maar wat graag de dubbel van maken. Inmiddels is bekend geworden dat Lille de volgende ploeg wordt waar Ajax om strijd in de Europa League, maar eerst is het tijd voor de KNVB Beker. Hoewel Ajax vorige week nog onderuit ging tegen FC Twente herpakte de ploeg van Erik ten Hag zich dit weekend. Eerder dit seizoen werd er bovendien al van Utrecht gewonnen in de Domstad. Het werd 0-3 door goals van Klaassen, Tadic en Promes. Verslaat Ajax dit keer ook FC Utrecht in het bekertoernooi? Nadat we over FC Utrecht zijn gegaan kijken we wat de bookmakers Nederland verwachten van deze wedstrijd.

FC Utrecht tegen de derde topploeg in drie weken

FC Utrecht reist de laatste weken achter elkaar af naar de topploegen van Nederland. Na de nederlaag tegen Ajax in eigen huis, speelde het twee weken later 1-1 tegen Feyenoord in de Kuip en afgelopen zondag verloor FC Utrecht dus in het Philips Stadion van PSV.  Een overwinning zat er tot dusver nog niet in maar Utrecht overtreft zich (bijna) altijd tegen Ajax en gaat er voor om de Amsterdammers uit het bekertoernooi te knikkeren. Met minder zullen de FC Utrecht fans geen genoegen nemen. Bij Utrecht ontbreken Gustafson, Maher en Guwara. Mahi die tegen PSV mocht invallen zal waarschijnlijk in de aanval beginnen. We gaan de odds erbij pakken en bespreken direct een mooie bonus die het online voetbalwedden alleen maar interessanter maakt.

 

beste odds bij Ajax FC Utrecht KNVB Beker

 

©Speedybet

 

 

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Voor elke Eredivisiewedstrijd is Ajax eigenlijk wel favoriet bij de bookmakers. Maar hoe zit dat in de beker? Utrecht staat bekend cupfighter te zijn en zal Ajax van de troon willen stoten. De bookmakers bij Speedybet kiezen opnieuw voor Ajax als favoriet in deze wedstrijd. We zien een enorm verschil in de odds tussen Ajax (1.21) en FC Utrecht (11.00). Ook een gelijkspel lijkt eigenlijk uitgesloten als we de bookies mogen geloven want hier krijg je 6.50 keer je inzet voor.

 

De Speedybet bonus voor extra wedplezier

Bij Ajax – FC Utrecht krijg je nu ook een mooie Speedybet bonus. Als je hier voor de eerste keer een storting maakt, ontvang je namelijk een verdubbeling van je stortingsbedrag als bonus. Dit loopt op tot maar liefst € 200. De minimale storting bedraagt € 20 waarbij je gelijk € 20 bonus krijgt. Let er wel even op dat je alleen met Trustly kan storten! Klinkt je dit als muziek in de oren? Zet dan snel in op Ajax – FC Utrecht bij Speedybet.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Emmen – Groningen in de beker
volgend artikel
Wie is de BBC Sportpersoonlijkheid van het jaar?