weddenbonus nieuws

Wed op Ajax Benfica en pak € 50

In Groep E van deze Champions League wachten er twee leuke duels met Ajax Benfica en AEK Athene Bayern München. Dit is een cruciaal duel met het oog op Europees overwinteren in de lucratieve Champions League. Als Ajax wint, slagen ze al een kloof van 4 punten met Benfica en dan kan kunnen ze op de volgende speeldag definitief afrekenen met de Portugezen. Mr Green heeft voor dit duel een 50 euro bonus voorzien. We leggen je hieronder uit hoe je kan genieten van deze bonus en geven een voorbeschouwing op Ajax Benfica.
 

Wedden op Ajax Benfica : + €50

  • Registreer je account door hier op de banner van Mr Green te klikken.
  • Enkel Nederlanders kunnen genieten van deze promotie.
  • Je zal eerst geld op je rekening dienen te storten en dit kan via o.a. iDeal.
  • Plaats een eerste weddenschap van minstens € 20 met min odd 1.80.
  • Als je bet winnend of verliezend is, je ontvangt sowieso € 50.
  • Dit krijg je in de vorm van 2x € 25 en dien je binnen de 7 dagen in te zetten.
  • De winst uit de Free Bets is integraal voor jou.

 

Mr Green Bonus
© Mr. Green

 

Voorbeschouwing Ajax Benfica

Deze Mr Green bonus maakt het interessanter om in te zetten op Ajax Benfica. Ajax geniet het thuisvoordeel en is in uitstekende doen. Kijk maar naar afgelopen weekend waar Heerenveen gemakkelijk opzij werd gezet. Als je een voetbal bet plaatst op winst voor Ajax, dan ontvang je een quotering van 2.02. Een draw tussen beide ploegen levert je een odd op van 3.55, terwijl winst voor Benfica op 3.75 staat. Ajax won in zijn eerste wedstrijd makkelijk van Athene met 3-0 en imponeerde in de daaropvolgende wedstrijd tegen Bayern. De wedstrijd eindigde toen op 1-1.

Benfica daarentegen verloor zijn eerste wedstrijd met 0-2 tegen Bayern en ging nipt met 2-3 winnen in Athene. Deze wedstrijd komt op een ideaal moment voor Ajax, want ze klaar om de drie punten te pakken. Wat denk jij? Schrijf je nu in bij Mr Green en plaats een bet op deze wedstrijd. Ongeacht het resultaat, krijg je voor 50 euro aan Free Bets.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Wedden op PSV, Ajax & Feyenoord : € 50 voor jou
volgend artikel
Inzetten op PSV Tottenham: goede odds en bonus