weddenbonus nieuws

Ajax Bayern: €75 extra bij Betsson

Op 12 december strijden de twee geplaatste ploegen, Ajax Amsterdam en Bayern Munchen, tegen elkaar in de Arena om groepswinst. In groep E is alles al beslist behalve die eerste plaats, en Ajax zal proberen om dit prestigeduel te winnen. In de heenwedstrijd was Ajax ongelooflijk sterk en ze willen dit opnieuw tonen aan Europa. Om deze wedstrijd nog interessanter te maken, kunnen Nederlandse wedders spelen bij Betsson. Er ligt een fantastische bonus klaar van 100% tot €75. Hieronder vertellen we wat je dient te doen om deze bonus in de wacht te slepen en we kijken ook vooruit naar Ajax Bayern.
 

Ajax Amsterdam Bayern München: 100% tot €75

Klik op de Betsson knop hieronder de pagina om de Betsson bonus van 100% tot €75 te claimen. Deze actie is er enkel voor Nederlandse wedders, de Belgische wedders verwijzen we graag naar onze pagina Bookmakers België. Bij Betsson kan je storten via iDeal, wat het heel toegankelijk maakt om van deze promotie te genieten. Om de maximum bonus te verkrijgen dien je minstens 75 euro te storten. Je kan deze bonus niet onmiddellijk laten uitbetalen, hiervoor dien je aan een paar voorwaarden te voldoen. Plaats de bonus, al dien niet in verschillende weddenschappen, voor een totaal van 10 keer (750 euro) op evenementen met een minimum notering van 1.50. Hiervoor krijg je van Betsson 30 dagen de tijd, anders verlies je de bonus. De wedstrijd van Ajax Bayern is geschikt om te starten met het rondspelen van deze bonus.

 

Betsson Promotie
© Betsson

 

Noteringen Ajax Bayern Tips

De voetbal gokken sites met welkomstbonus sportweddenschappen hebben fantastische noteringen voor zowel Ajax als Bayern. Winst voor de Amsterdammers levert je een notering op van 3.70, terwijl winst voor Bayern een quotering krijgt van 2.05. Bij een gelijkspel is Bayern de groepswinnaar en krijg jij als better een notering van 3.80. Ajax moet vanavond winnen om de groepswinst veilig te stellen, want ze volgen op twee punten achterstand van Bayern Munchen. De andere twee ploegen Benfica en AEK Athene hebben niets meer te winnen of verliezen. Waag nu je kans bij Ajax Bayern en pak die bonus van Betsson. We verwachten dat Bayern zal winnen in Amsterdam en plaatsen ons geld op een 0-2 zege met een bijhorende notering van 10.50. Wat denken jullie?

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Club Atletico: €10 Free + Super odd of €250 bonus
volgend artikel
Dinamo Zagreb Anderlecht: 1 goal = winst inzet x 10