weddenbonus nieuws

Wedden op Athene Ajax: € 10 gratis

Ajax heeft al een heel parcours afgelegd in deze editie van de Champions League, en tegen Athene kunnen ze zeker zijn van kwalificatie naar de volgende ronde in de CL. Ajax zit in een haalbare groep met Athene, Benfica en Bayern München en de kans is groot dat Ajax zich vandaag plaats, want ze hebben vier punten voorsprong op Benfica, dat uit speelt tegen Bayern. Ook als Benfica niet wint, is Ajax zeker van kwalificatie ongeacht het resultaat in Griekenland! Circus geeft voor nieuwe klanten uit Nederland en België 10 euro gratis en je kan ook genieten van een welkomstbonus tot €250. We leggen beide acties uit en kijken vooruit naar het duel Athene Ajax.
 

€ 10 Gratis voor Ajax Athene

  • Registreer je account door hier op de banner of foto te klikken.
  • Bij de aanmelding krijg je onmiddellijk 5 euro gratis.
  • Vermeld in je account ook je gsm nummer en je ontvangt opnieuw €5.
  • Deze € 10 kan je vrij benutten op bets van minstens 1.60.
  • Als je 30x je gratis €10 hebt rondgespeeld, kan je dit laten uitbetalen.

 

Circus.be Bonus © Circus

 

Stortingbonus Circus € 250

Hierboven is de Gratis inschrijfbonus beschreven, maar er is voor nieuwe klanten ook nog een tweede bonus. Zodra je overgaat tot een storting, zal Circus je bonus verdubbel aan de hand van Free Bets. Dit alles aan 100% tot €250. Deze Circus bonus voorwaarden zijn anders dan de voorwaarden van de gratis €10. Je hoeft slechts eenmaal je gestort bedrag in te zetten op min odds van 1.50.
 

Voorbeschouwing Athene Ajax

Ajax staat momenteel tweede in de stand met acht punten, dit op 2 punten achterstand van leider Bayern München. Athene staat laatste met nul punten en slechts een water kans op kwalificatie voor de Europa League. Bij Ajax gaat het nog om het grote geld, want als Ajax wint dan gaan ze door naar de volgende CL ronde. De Betting sites Nederland verwachten allemaal de drie punten voor Ajax. De Amsterdammers hebben een notering van 1.74, terwijl de Grieken slechts 5.00 hebben. We verwachten dat Ajax deze wedstrijd zal winnen en zo de eerste drie punten mag opschrijven. Waag zelf ook een gokje met de gratis weddenschap of eerste storting.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Wedden op Lazio Milan en pak 100% tot € 200 bonus
volgend artikel
€ 50 Gratis voor PSV Barcelona