weddenbonus nieuws

Aftrap Jupiler Pro League 2015-2016

Zoals de meesten onder ons al weten is het deze vrijdag weer zover, Het nieuwe voetbal seizoen gaat van start met de Jupiler Pro League 2015-2016. Dit betekent dat er weer een heleboel nieuwe promoties voor de deur staan bij Unibet en andere bookmakers. Het seizoen zal deze vrijdag 24 Juli omstreeks half negen van start gaan met als eerste al een hele mooie topper zijnde Sint Truiden tegen de huidige winnaar van de beker Club Brugge.

 

Risicovrij inzetten

Om de start te vieren geeft Unibet je ook de mogelijkheid om 10 euro zonder enig risico te plaatsen op een willekeurige wedstrijd van de eerste ronde. Of je dus fan bent van Club Brugge, AA Gent, Anderlecht of eenders welke andere club uit eerste klasse je kunt een gokje wagen op welke club je maar wenst voor een bedrag tot 10 euro. Hier stopt de pret niet, er zijn de komende speeldagen altijd promoties te vinden bij Unibet.

Jupiler Pro League

Komende promoties

De Unibet Bonus op zich is al een heel mooie bonus maar buiten dat gaat unibet nog vele promoties verschaffen voor dit seizoen zo zul je de kans krijgen om Wedstrijdtickets voor jou favoriete club te winnen. Op de 3de speeldag wordt er gekeken naar de 5 hoogst gerankte gokkers en deze krijgen alle 5 twee tickets voor een wedstrijd naar keuze op de 8ste speeldag. De puntenverdeling wordt uitgevoerd op basis van de hoeveelheid van wedstrijden maal het ingezette bedrag b.v.b. je zet 25 euro op 4 verschillende wedstrijde van speeldag 3 dan krijg je 25×4 punten dus 100 punten, zet je 40 euro in op 6 wedstrijden dan krijg je 240 punten (40×6). Mocht je niet bij de gelukkige 5 zitten dan niet getreurd aangezien Unibet de andere 15 winnaars ook nog risico vrije weddenschappen verschaft zodat de 6de tot 20ste plaats toch nog een troostprijs krijgt. Wij wensen je alvast veel success met alle nieuwe promoties en hopen ten zerste dat jij de volgende bent dat in de prijzen valt.

 

vorig artikel
Darts live vanuit Blackpool van 18 t.e.m. 26 Juli
volgend artikel
Fast Market weddenschappen bij Netbet