weddenbonus nieuws

Africa Cup: Ivoorkust – Algerije met free bet aanbod

In Egypte is de strijd uitgebarsten om de Africa cup titel en we zijn al aangekomen bij de kwartfinales. Van de 24 deelnemende landen schieten er nu pas 8 kwartfinalisten over in deze ronde. Titelverdedigers Kameroen zijn in de laatste ronde gevallen tegen Nigeria. Ook gastheer en record titelhouder Egypte heeft de 8e finales verloren, met Marokko een andere favoriet die de titel dit jaar kunnen vergeten. De meest interessante wedstrijd op de boeken is zeker Ivoorkust tegen Algerije.

 

Speler om een oogje op te houden bij Ivoorkust: Nicolas Pépé

Voetbal is een teamsport, maar er zijn altijd spelers waar je een extra oogje op moet houden. De 24-jarige Nicolas Pépé is pas sinds het afgelopen jaar pas echt doorgebroken bij Lille, met 23 doelpunten in 41 wedstrijden in alle competities. De aanvaller van de Franse club heeft als enige Lille speler meer dan 20 doelpunten gescoord in 1 seizoen na Eden Hazard. Tijdens de AFCON zijn er al 2 officiële boden binnengekomen, waar pas na de Africa cup of nations na gekeken zal worden, namens een woordvoerder voor de Ivoriaan.

 

Algerije heeft als enige team alle wedstrijden in de AFCON 2019 gewonnen, en dat hebben ze zelfs gedaan zonder ook maar 1 tegendoelpunt te krijgen. Ook hebben ze nog eens 9 doelpunten gescoord. Ivoorkust daarentegen heeft 1 wedstrijd verloren in de groepsfase en in totaal hebben deze nu 6 doelpunten voor en 2 tegen. Voor deze wedstrijd zien wij een teamprestatie van de Algerijnen de winst pakken op de Ivorianen. Wat denk jij? We kijken even naar de Odds Ivoorkust – Algerije bij Bwin.

 

Quoteringen kwartfinale Africa Cup tussen Ivoorkust en Algerije
© Bwin

 

Maak gebruik van de Africa Cup free bet offer

Bij Bwin krijg je een fantastisch Africa Cup aanbieding waar je elke dag free bets mee kan ontvangen tijdens de Africa Cup. Hoe werkt het precies? Dat leggen we snel even uit voor jou! Wel even opletten want Bwin behoort helaas momenteel niet bij de Nederlandse Bookmakers. Nederlanders kunnen altijd via onze lijst met bookmakers een andere optie vinden voor een welkomstbonus sportweddenschappen.

  • Alleerst moet je even de Opt-in knop indrukken bij de promotie zelf
  • Plaats een pre-match €15 combi bet met alleen Africa Cup 2019 wedstrijden in je selectie
  • De bets moeten minimale odds hebben van 1.50
  • Zodra je inzet is geplaatst, ontvang je €5 LIVE FreeBet en 5 Free Spins. Met de Freebet kan je een live bet plaatsen in de AFCON. Je ontvangt vanzelf een berichtje in je inbox wanneer de FreeBet en Free Spins zijn toegekend.
  • Deze actie is één keer per dag beschikbaar tijdens de African Cup of Nations

 

Verder schema Africa cup 2019

Dit is het verdere schema van de Africa Cup 2019, er zijn nog een hoop wedstrijden te bewonderen en om je free bets mee te winnen. Kijk dus zeker naar het slot van deze geweldige internationale competitie!

 

Kwartfinales en de rest van het schema

Woensdag 10 juli 18:00 Senegal – Benin
Woensdag 10 juli 21:00 Nigeria – Zuid-Afrika
Donderdag 11 juli 18:00 Ivoorkust – Algerije
Donderdag 11 juli 21:00 Madagascar – Tunesië

 

Halve finales

Zondag 14 juli 18:00
Zondag 14 juli 21:00

 

3e plaats
Woensdag 17 juli 21:00

 

Finale
Vrijdag 19 juli 21:00

 

Niet genoeg plezier met je free bets? Kijk ook eens naar de Bwin welkomstbonus van 100% tot € 120! Aanmelding kan via onderstaande button.

 

 

Over de auteur

vorig artikel
WK vrouwen Finale - Verenigde Staten tegen Nederland
volgend artikel
Halve Finale Wimbledon 2019: De Wimbledon odds van de grote drie