weddenbonus nieuws

Gokken op ADO tegen Feyenoord – Pak je € 5 gratis inzet!

Om 16.45u wordt zondag in Den Haag afgetrapt voor het duel ADO – Feyenoord en jij kan extra spanning aan dit duel geven. Bookmaker b-Bets geeft je namelijk de kans om € 5 gratis in te zetten zonder dat hiervoor een storting nodig is! Daarnaast loont doorspelen door de hoge quoteringen en aantrekkelijke stortingsbonus. Wij leggen jou uit hoe jij je € 5 gratis ontvangt, hoe je van de stortingsbonus profiteert en schreven tevens een ADO Den Haag Feyenoord Voorbeschouwing.
 

Hoe krijg ik € 5 gratis inzet bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets Bonus Banners in dit artikel of op onze site en schrijf je in.
  • Dit is een exclusieve actie en enkel via een van de banners op onze site beschikbaar!
  • Je ontvangt na je aanmelding € 5 in je account, dit is geheel gratis zonder storting!
  • Nadat je in totaal € 80 hebt ingezet op 1.80(+) odds kun je een uitbetaling aanvragen.

 

B-bets 5 euro gratis © b-Bets

 

Doorspelen loont met € 100 Bonus!

Bovenstaande actie is uiteraard een prima promotie omdat je gratis geld krijgt maar als je daadwerkelijk goed wilt winnen, kun je het beste overgaan tot het doen van Geld Storten Wedden. Bij je eerste storting ontvang je namelijk direct 100% bonus tot maar liefst € 100! Je hebt hierna 30 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op odds van 1.80 of hoger. Erna is je gehele bonus vrijgespeeld en kun je genieten van je winst. Ook na je bonus kun je uiteraard door blijven spelen. b-Bets staat namelijk sinds haar vernieuwde website bekend om haar hoge quoteringen en vele andere tijdelijke acties.

 

Voorbeschouwing ADO Den Haag Feyenoord

De € 5 gratis kun je inzetten door Eredivisie Wedden te doen op ADO Den Haag Feyenoord maar ook elk ander duel naar wens is toegestaan. Voor degene die inzetten op ADO Feyenoord blikken we kort vooruit op dit duel. Waar het bij Feyenoord ongekend goed gaat met 57 punten uit 22 duels en een eerste plek, rommelt het daarentegen bij Den Haag. Trainer Petrovic is inmiddels ontslagen en ADO is inmiddels zelfs teruggezakt naar plek 18, de laatste plaats. Van de laatste 10 competitieduels verloor ADO er 9 en het is dan ook hoogtijd om het tij te keren. Denk jij dat dit ADO weet te lukken tegen Feyenoord? De quotering van ADO tegen Feyenoord is 9.28, gelijkspel bedraagt 5.24 en winst van Feyenoord 1.28. Zet in op jouw favoriet bij b-Bets en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Weten de Wolves te stunten? Winst tegen Chelsea @ 34.00!
volgend artikel
CL Avond bij Circus: € 10 Free Bet bij € 25 inzet en meer!