weddenbonus nieuws

Wedden op de Serie A kraker tussen AC Milan en Juventus

Halverwege het seizoen is de spanning om te snijden in de Serie A. Inter Milan is AC Milan genaderd tot slechts een punt. Wint AC Milan nu ook van Juventus?

 

Milaan in de ban van het kampioenschap

Met beide ploegen uit de stad volop in de strijd voor het kampioenschap lijkt het haast zeker dat de Scudetto dit jaar in Milaan blijft. Of het AC of Inter wordt, zijn de kenners en fans nog niet over uit. Toch is de afstand met nummer drie Roma als zes punten. AC Milan staat zelfs zeven punten voor op de huidige nummer drie. Juventus volgt pas op de vijfde plek met 27 punten maar heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Met drie overwinningen en twee gelijke spelen op rij zijn de statistieken van de Nerorossi prima te noemen en dat bewijzen de acht verliespunten over de eerste helft van het seizoen ook. AC Milan moet het wel doen zonder Zlatan, Daniel Maldini en Sandro Tonali. Zlatan zelf is geschorst terwijl Maldini en Tolani allebei geschorst zijn. Ook Saelemaekers zal niet van de partij zijn. Hoe de bet sites België de kansen van AC Milan inschatten zie je nadat we Juventus hebben uitgelicht.

 

 

Juventus nog wat wisselvallig maar onderweg naar de top drie

Na de 4-1 zege afgelopen zondag op Udinese staat Cristiano Ronaldo nu bovenaan de Italiaanse topscorerslijst oftewel de Capo Cannoniere met maar liefst veertien goals. De goede overwinning zal zeker een goede opwarmer zijn geweest voor Juventus. Met nog een wedstrijd achterstand komt Juve redelijk dicht bij de top drie. Helemaal als ze weten te winnen van Milan is het gat met de koploper nog maar zeven punten. Het debuut jaar van coach Andrea Pirlo kan worden opgefleurd met een mooie plek op de ranglijst of zelfs het kampioenschap maar dan moet er dit keer wel eens gewonnen van een grote club. Tegen Roma, Lazio en Atalanta ging dat namelijk mis. Kan Juventus dat, Morata, Sandro en Khedira mist het gat met Milan verkleinen? De odds van Ladbrokes zijn op dit moment zeker de moeite waard en omdat hoge odds van essentieel belang zijn bij wedden op voetbal, pakken we ze er gelijk bij.

 

Ladbrokes odds bij AC Milan - Juve

© Ladbrokes

 

 

De hoogste odds bij AC Milaan – Juventus

De odds bij de bookmakers zijn overal vrijwel gelijk. Ook zien we weinig verschillen tussen beide teams. Bij Ladbrokes is er echter wat meer verschil en liggen de odds ook net iets hoger. Je krijgt voor het thuisspelende AC Milaan nu 2.95. Wedden op Juventus doe je bij Ladbrokes met 2.50 keer je inzet. Een gelijkspel levert het meeste op. Dit staat nu op 3.30 bij deze bookmaker. Wil je nu eerst wat meer informatie over de bookmaker van dienst, lees dan onze Ladbrokes review eens!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De beste odds bij wedden op Sheffield United - Newcastle United
volgend artikel
Antwerp met nieuwe coach op bezoek bij Mechelen